|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam! Mam tylko jedno pytanie
Czy na 14 lvl sorc facc ze skillami XX/18 z noble arm. dark/devil helmet, guardian shield, wand of dragonbreath (wszystkie czary kupione dla facc) dam sobie rade w elvenbane?? Oczywiscie nie bede probowala berca, mino guarda, huntera i potworow na wiezy ![]() ile manasow brac??? plz help @Barosa7 ok Ostatnio edytowany przez Verrana - 13-05-2008 o 18:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lukas Fire Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 35
Poziom mag.: 33
![]() |
![]() Dałbyś rade tam są tylko minosy jeden dwarf i orci a na samym dole to i mino guard tylko gorzej jak się zbierze wsystko w kupe więc wtedy byś musiał wszystko pojedynczo powybijać
![]() Manasów gdzieś backpack cały weś i rób lootbagi..
[CHAR]I Love Tibia[/CHAR] Ostatnio edytowany przez LexZiom - 03-05-2008 o 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Pulawy
Imię: Voris
Profesja: Elite Knight
Gildia: ja ci dam czlonkiem!
Świat: Kyra
Poziom: 56+
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dasz rade napewno ja tam moim bylym 99 ek zarabialem po 6 k w godzine^^ jak sie podnosilem po haku gozej jak swedy sie szczaili ze ja po zamku latam a nie w ab siedze xD
![]()
Dawidoseczek 1-112 Noodi 1-92 Knighter Master 1-134 Voris 1-? Kreal 1-51 Kivanoron Xendo 1-176 Wacc 1-40 Lola Druidka 1-48 Kiden 1-59 Wowe Xendo 1-47 Wower Xendo 1-99 Arbalestin 1-86 i teraz zaluje ze nie gralem 1 postacia caly czas 400 bylby jak nic obliczenia by mPalar: Byłoby wtedy 194 737 000 expa co daje 228 lev! Na 400 lev potrzeba 1 050 779 800 expa tak więc dużo brakuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Myślę, że dałbyś radę, ale uważaj żeby nie paść bo czasami potrafi nie wiadomo skąd wyskoczyć coś mocnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Gdzieś
Imię: Zakarumita
Profesja: Royal Paladin
Świat: Luminera
Poziom: ...
Skille: Xx/Xx
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() spoko dasz rade wez bp manasow i bp ihow albo potionow i mozesz expic a jak chcesz to mozesz sprobowac szczescia i isc na zerka huntera albo mino guarda
![]()