![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Siema!
Oto nowe rzeczy jakie zrobiłem niedawno. Zakrwawiony nóż (taki sobie ;p) Short sword I teraz extra rzecz!!!! jedyna w swoim rodzaju!!! KATANA!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Ssiesz, chlopcze. Zakrwawiony noz wyglada tak, jakbys losowe kropki stawial na nim przy uzyciu spraya. A ze zapewne tak bylo, wyglada obrzydliwie i wogole nie przypomina zakrwawionego noza. Short sword jest stereotypowy i wogole nie oryginalny, a jego wykonanie... To mial byc miecz a nie kordzik. No i jakies dziwne to cieniowanie... A katana jest ogolnie do dupy.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Nie przejmuj się opiniami Barona
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakrwawiony nóż
Błeeech! Ohydny zwyczajnie... Short sword Taki sobie, równie oryginalny jak przeciętny kaseton... Katana Ja nie widzę żadnej katany, a jedynie duplikat Short Sworda... EDIT: O, teraz widzę, jakiś "błont" pewnie... Do bani, strasznie podobne kolorki ostrza i rękojeści, na dodatek nie jest zakrzywiona...
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 20-11-2004 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Krew brzydka Short sword taki....płaski A katana niemal wygięta, jestem pewien, że da się zastosować taką gre światał i cieni, że katana wyda się optycznie zakrzywiona, kto się podejmie ![]() Cieniowanie w większośći w miare dobre |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Dobry jest krótki miecz, choć taki... pospolity.
Katana za szeroka, niezgrabnie wygląda. Zakrwawiony nóż - to taki domowy, którym ktoś keczup rozsmarowywał. ![]() (BTW przypomniał mi się Jaggded Alliance - przedmiot "Zakrwawiony nóż" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() potrapuj troche a nei takie pierdoły robisz xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmm Dark Pally, ty sie nie nadajesz do grafik. =]
Noz czy co to tam bylo, w kazdym razie to to pierwsze do kitu... Throwing knife, ktorego ktos pomalowal spreyem... Za jasne odcienie krwi i zbyt "rozsiane" po nozu. To drugie... Przypomina mi troche odwrocony mieczyk z Settlers 2. Az za duzo cieniowania ma =] Takie cos pomiedzy plastelionwym, a plastikowym??? Katana - DO KITU!! ^^ Rekojesc zla, wogole nie jest zakrzywiona i katana nie ma jakichs takich odztajacych rzeczy :/