|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() No, to może ja zacznę pierwszy (nie czepiajcie się do nierównego obcinania SS, robie to w paincie). Nie będzie od początku i nie wszystkie lvle, bo po prostu zapomniałem robić ssy.
Najpierw promocja ;] ![]() Skoro stałem się już elitarnym rycerzem, czas wziąć się za zdobywanie kolejnych poziomów. 25 ![]() 26 - zagapiłem sie i spóźniony, ale jest! ![]() 27 ![]() No i loot na koniec huntu ![]() Obiecany lvl 28 ![]()
Ostatnio edytowany przez Zarandiel - 26-05-2008 o 20:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Tharu Aran
Profesja: Paladin
Poziom: 14
Skille: 46/34
Poziom mag.: 4
|
![]() Fajne skriny czekam na wiecej...
pozdro
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Malo tych ss na poczatek. Czekam na wiecej ;]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja może zacznę tradycyjnie od stanu postaci, niestety m lvl spadł po dedzie, a lvl już odrobiony : )
![]() A tutaj loot z dzisiejszego hunta, na 1,5 lvl do przodu i 1 lvl w tył. ![]() Edit: Jakaś akcja na tombie: ![]() Tutaj lvl: ![]() I końcowy loot: ![]() Moje zdjęcia także nie są równe, bo także robie to w paincie. Ostatnio edytowany przez CinkoL - 26-05-2008 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Na razie jest OK. Czekam na więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj z rana postanowiłem znowu wybrać się na tomba, a oto efekty:
Najpierw odrobiony m lvl: ![]() Potem kolejny lvl: ![]() A tu końcowy loot: ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Davidin
Profesja: Sorcerer
Gildia: RIP 26.01.09r.
Świat: Shivera
Poziom: 93
Poziom mag.: 62
|
![]() Świetnie się temat zapowiada. Życzę wam wielu sukcesów, leveli i skilli. Oby tak dalej.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc kilka SS ode mnie:
Najpierw arena, wiem że późno, ale nie miałem czasu ![]() ![]() A tu nareszcie zostałem sowicie wynagrodzony za swoje zmagania na arenie ![]() Potem przyszedł czas na trochę zdobywania doświadczenia - poziom nr. 29 ![]() Swoją drogą, nudna ta tomba zaczyna być, chyba od 30 lvl pójdę męczyć żółwie. No i loot z wyprawy ![]() Potem poszliśmy z Cinkolem na GS'y, każdy solował po 1. Poszlo: 11 health potionów i 2 minuty RoH'a. Loot: marne 4 gold pieces. ![]() To by było na tyle ode mnie, może jeszcze dobije dzisiaj 30 to wrzucę screena. Ale Cinkol pewnie dorzuci coś z naszego GS hunta, który zakończył się... no profitem ![]() Tak btw. Vampirka nie moja - Cinkol pożyczył, ale planuje kupić jakiegoś lepszego shielda na 30 lvlu.
Ostatnio edytowany przez Zarandiel - 27-05-2008 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siemka
Rano pomagałem kumplowi przy dojściu na Beggar staff addona, a po drodze zaszliśmy na jakiegoś mini questa ![]() ![]() Następnie jak Zarek wspomniałem trochę hunciliśmy gsy Tu jakieś uchwycone combo: ![]() A tu po prostu, siła tych "bestii" : ![]() I na końcu udany loot : ) ![]() I z góry chciałbym poprosić o odrobinę więcej komentów, oglądałeś nasz topic? Zostaw po sobie ślad, a nas zmotywuje to bardziej do wrzucania screenów tutaj Ostatnio edytowany przez CinkoL - 27-05-2008 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś mało tych komentów... ale screeny mam.
Najpierw dobiłem w końcu ten 30 poziom ![]() No i tradycyjnie loot: ![]() Potem wybrałem się na żółwie, ale zaskoczył mnie taki oto napis: Walka z piratami: ![]() Ciąg dalszy... ![]() I jakieś z nich looty ;] ![]() I następny.. ![]() Bilans ogólny, o zrobieniu screena z eye patch zapomniałem ;p ![]() Następnie udałem się wreszcie na te żółwie dobić lvl, a tu miła niespodzianka z Toada. ![]() Ot sam sobie tak wpadł... ![]() I lootpic. ![]() Huh... sporo tego. Czekam na komentarze!
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
Lokacja: Rydułtowy
Stan: Niegrający
Imię: Kefka Bladedancer
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cinkuś i Zaruś daaaajecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczorajszy exp zaczął się nie najgorzej
![]() Ale skończyło się całkiem nie tak jak miało, na szczęście wszystko odzyskałem. ![]() No cóż, nie należy się poddawać i grać dalej, bo to w końcu tylko gra =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dam SSy z wczoraj... bo wczoraj nie miałem zbytnio czasu żeby dodać.
Najpierw nowy zakup, w końcu Tortoise Shield poleciał do śmieci ![]() Potem pare lvli i lootów 31... ![]() 32... ![]() I loot. ![]() Ostatni wczoraj: 33 ![]() Postaram się dzisiaj wbić 35 i zaczynam train. Nie wiem czy z trainu będę dawał ssy, bo parę slimów na ekranie zbytnio emocjonujące nie jest...
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Świetne zdjęcia,czekam na więcej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiejszy hunt można uznać za udany =] na początku wpadł lvl :
![]() Następnie magic lvl : ![]() Tutaj loot z tego hunta: ![]() Później postanowiłem jeszcze dobić lvl, bo brakowało jakieś 50%, a oto efekty ![]() ![]() Niestety, zapomniałem zrobić screena z lootem, a spadło obsidian lance, white POC oraz yellow POC i 2k gp. Liczę na komentarze :F |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Lepszy temat niż co niektórych 100 lvli ;d
Pozdro i more photos ! ;D |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() zajebiste ss'y, more plx
![]() @Zarek jakie skille? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fajnie i dużo... Dokładnie tak jak to powinno wyglądać... Dajcie tylko stany postaci
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam SS z 33-35 bo mi sie skopał Uosu... Poza tym nie wiem czy dawać te ss z trainu, bo ni to ciekawe ni to nic ;P
Stan postaci ![]() Aktualnie skilluję, aż wpadnie 70 shielding. Wtedy idę expić ;]
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak prośba up wrzucam stan postaci, niestety nie mam kilku lvli ostatnich, bo trochę z Zarkiem zwątpiliśmy w ten topic, ale zobaczyliśmy komenty i jesteśmy pełni nadziei =]
Stan Postaci ![]() |
![]() |
![]() |