|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam chce zrobic nowego chara oczywiscie pacc
I tu nasuwa sie moje pytanie -problem Czy robić knighta czy pala Co bedzie lepsze na dluzsza meta na wiekszym lv? Mogli byscie wypisac swoje uwagi plusy/minusy A jak knight to czy axe czy sword wiem ze to roznica pozniej tylko 2 ataku duzo to? Wiem ze jest temat o profesjach ale tam jest ogólnikowo wypisane, zdaje sie na wasze sugestie Najlepiej jak jacys powazni gracze sie wypisza ![]() Zreszta zadna postac nie jest zla ale ja sie waham i nie wiem;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() W*****aja mnie takie cioty jak ty. Codziennie ktos zakada xx takich samych tematow to ty kurwa zamiast szukac to bedziesz zakladac nowy. Jakies popierdolone jest to mlode spoleczenstwo, ze kurwa zawsze gotowce chca miec. Znalesc taki temat gdzei na bank bedzie odpowiedz na twoje pytanie, to mniej robty niz zakladac nowy... NIezdecydowany pedale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Radzymin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 61/60
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Można mu było normalnie powiedzieć, żeby szukał...
Moim zdaniem powinieneś wybrać pallka... Łatwiej się nim gra no i skille nawet szybko lecą... Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
![]() Knight , dużo zarabia miła gra ,ale nudna. Na początek trening oczywiście trening czyni mistrza ,ale ciągle słabe potworki do bicia. Palladyn
- Mało czarów + Szybko skille , fajnie się ekspi Sorcererer/Druid Miłe postacie do gry pacc daje im bardzo dużo np: Druida Icycle exori frigo itp. Gdybym był na twoim miejscu wybrałbym druida , przyjemna gra i jak najbardziej cieszy oko dokonania tej postaci ,ostatecznie jak nie będzie pieniędzy knightem można by pozbierać. Zapomniałbym dodać ,jeśli Knight to broń typu topór . Lepszy atak troche tańsze i łatwiejsze w zdobyciu . Na początek jednak nie ma czym długo bić ,a Sword Serpent-Crismon itp. Najlepiej przemyśl poczytaj jeszcze o tych postaciach i sam zdecyduj , według swojego uznania. Ostatnio edytowany przez Geanezis - 11-06-2008 o 22:41. Powód: Poprawa błedów |
![]() |
![]() |