| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  16-05-2008, 15:14 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 10 2007 Lokacja: Kraków Posty: 61 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dragon Mucio Profesja: Knight Gildia: - Świat: Guardia Poziom: 35 Skille: 70/70 Poziom mag.: 5   |  Mintwallin Elo   Chodzę Na Mintwallin ale maly mam zarobek z minoleather i kasy,wiec postanowiłem zrobić lootbaga ale nie za daleko jest skrzynka na wysłanie :/ Dopiero w Thais :/ Zna Ktoś bliższe miejsca? Mam Facc  Z Góry Thx  
				__________________ Nie Dajcie Im NICZEGO !!  Odbierzcie Im WSZYSTKO !!  Best Solo : Dragon Best Team : Dragon Lord (((: Może Wystawisz Mi Notkę ??  )) | 
|   |   | 
|  | 
|  16-05-2008, 15:34 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 04 2008 Lokacja: Litwo ojczyzno moja Wiek: 30 Posty: 268 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Paladin Świat: Nerana zasrana Poziom: 45 Skille: sła/be Poziom mag.: 9? |   Jeśli nie masz zrobionego Post Men Quest to tylko do Thais. 
				__________________   Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 22:30 | #3 | 
| Użytkownik Forum |   Ewentualnie zawsze możesz poprosić przed końcem huntu kolegę z pacc i wykonanym postmanem, żeby przyszedł i otworzył Ci drzwiczki do skrzynki   Wtedy robisz co trzeba i cieszysz się olbrzymim zarobkiem  | 
|   |   | 
|  18-05-2008, 13:34 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 05 2008 Posty: 93 Stan: Niegrający Profesja: Knight Świat: Iridia Poziom: 47 Skille: 8+/8+ |   Jednym z uroków Facc jest taszczenie loota z mint do Thais. 
				__________________ Z tej mąki nie będzie chleba,                                                     Z tych prac nie będzie korzyści, Z tych świątyń nie widać nieba, Z tych snów już się nic nie ziści. | 
|   |   | 
|  18-05-2008, 14:08 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 10 2007 Lokacja: Kraków Posty: 61 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dragon Mucio Profesja: Knight Gildia: - Świat: Guardia Poziom: 35 Skille: 70/70 Poziom mag.: 5   |   Żeby nie otwierać nowego tematu ... Skilluje sobie na slime 1h po paru minutach zaczynaja mnie bic mocniej i szybciej od 0-40 skille mam 70/69 Eq: Dsm,Demon Shield,K Legi,Curs Helmet,P ammy,For Bots Czemu tak mocno mnie biją?  Pomocy ! 
				__________________ Nie Dajcie Im NICZEGO !!  Odbierzcie Im WSZYSTKO !!  Best Solo : Dragon Best Team : Dragon Lord (((: Może Wystawisz Mi Notkę ??  )) Ostatnio edytowany przez Qmi - 18-05-2008 o 14:13. | 
|   |   |