|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Pallek Maks
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 15
Skille: 45/25
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Po pierwsze : NIE PISZCIE, ŻE ISTNIEJE OPCJA SZUKAJ!!! BO PRÓBOWAŁEM I WSZĘDZIE PISALI "BYŁY JUŻ SETKI TAKICH TEMATÓW". TO GDZIE SIE PODZIAŁY ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To tyle jeśli chodzi o opiepsz ![]() Chodzi mi o coś w stylu kopiuj-wklej i wychodzi np. duże HI NOOB albo LOL albo jakiś obrazek. Jak nie chcecie ich pisać, to chociaż napiszcie temat w którym to jest albo co wpisać w szukaj. PS. Część emotów nie działa. Gdzie można to zgłosić? Z góry dzięx! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() A można to napisać tak, żeby normalny człowiek to rozumiał?
Czy też mam pisać po pokemoniastemu? Niżej masz po swojemu w 4 stopniach trudności, Tobie polecam 3 stopień. Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Frequenter
|
![]() @2xup
Dobry jesteś ![]() @Topic E... o co chodzi? Sie doczytać nie mogę ![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Czy jestem jedyną osobą która rozumie prośbę?
@autor: a kto mówi, że trzeba ograniczyć się do szukania na forum, kiedyś przewinęła mi się przed oczyma strona z takimi właśnie tekstami, wpisz w googlach "Tibia ASCIIpictures" i powinno coś tam wyszukać... p.s. ot, pierwszy link z gógli i trafione: http://www.tibiacity.org/community/ascII/ ![]() @down: przyganiał kocioł garnkowi... :<
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 21-05-2008 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Chyba dziala... http://styku.za.pl/index.php?id=translate.php
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2008
Lokacja: Poznań
Imię: Pallek Maks
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 15
Skille: 45/25
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Stokrotne dzięki Wieszok
![]() A co do reszty... NIE PISZCIE tu 7/-\k!ch rzeczy, bo nie o to mi chodzi, tylko o coś takiego: |¯¯\|¯| |¯| | | | |/¯¯\ /¯¯\| ¯\ |_|\__| \__/ \__/|__/ Trochę ni nie wyszło... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |