|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() Hehe to mój pierwszy temat jak coś =p
73 sword i shield ![]() ![]() 74 sword i shield ![]() ![]() ![]() 75 sword i shield ![]() ![]() ![]() 76 sword i shield ![]() ![]() ![]() 77 sword (shield gdzieś mi sie zgubił =p) ![]() ![]() 78 sword i shield ![]() ![]() ![]() 79 sword i shield xD ![]() ![]() 80 ! sword i shield ![]() ![]() ![]() 81 sword i shield ![]() ![]() ![]() 82 sword i shield ![]() ![]() ![]() No i dzisiejszy advance z którego najbardziej sie ciesze ![]() ![]() Jeszcze Eq~ =p ![]() I to na tyle troche nudne te screeny =p Ale cóż neta mam słabego ![]() Jak cos lvl 27 skille 82/82 (niedługo 83/83) mlvl 6. Świat Nova ![]() Ostatnio edytowany przez Little~ - 21-11-2004 o 16:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Vonozaurus Rex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angelic Army
Świat: Nova
|
![]() Dobrzeeeee
![]() Tak trzymaj merry ![]() PS: Niedługo cię dogonię ^^ ~~Von~~ (Widać mnie na screenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Gratuluje Ale i tak jestes n00bkiem
![]() I nie chwal sie tak ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: ab'dendriel
|
![]() POPROSTU WYMIATASZ!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jedny slowem Rzadzisz !
![]() ![]() Oby tak dalej ![]() Nova Rox ! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dobra Dobra Advance Advancem ale i tak musisz dalej trenic .....
Dalej Dalej, do 85 jeszcze daleko ![]() ~~Kiss For You~~ Ostatnio edytowany przez Mrozik(Shakal) - 21-11-2004 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Elblag
|
![]() Gratzz Little oby tak dalej to bedzie Cool
Pozdrowka Od kiina i odemnie PAPs CyaxD spotkamy sie przy treinnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Hmm... powiec mi jakim cudem masz taki eq?
Meny UHmakers? You use mc ? tell me ? ja na 48 lvlu mam eq gorszy troche -.- Skoro mass trenisz to niemasz czasu na hunt. ---------------- Duzo cheaterów używa mc/11 drutów tylko poto żeby robic kase -.- |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
@topic GZ skili, teraz pokaż jakiś hunt...
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() Taaa gratuluje skilli. Długo pewnie je ćwiczyłeś.
Btw Stuff jak ze snu wyjęty. Jakie są ceny na novej, przykładowo twojego eq. Nie mówić ze sie czepiam.
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() skille skillami idz se teraz toroche poexp ;p bo skille masz bardzo dobra jak na ten level
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Cytuj:
![]() kiss for ya :*
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do ss'ów z hunta to nie bede ich robił tylko nagram pare filmików, ale to w późniejszym terminie gdyż teraz mam słabego neta i ledwo trenić moge
![]() Co do cen =p to są one mniej wiecej takie: Mms-150-160 K Dsm-120 K Rh-65 K Sb-65 K C-legsy-20 K Bright-18 K Gs-10 K Ehh jak cos nie jestem hacker, thief ani nic z tych rzeczy xD Main chara tez nie mam ![]() Ostatnio edytowany przez Little~ - 22-11-2004 o 15:54. |
![]() |
![]() |