|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Witam!
80 ms Chcę zacząć expić na demonii (warlocki). Otoż które manasy brać? Great czy strong? I w jakich proporcjach sd/mf Zeby nie było sytuacji, że zostało 100 mf a już nie mam SD ; tylko że w prawie tym samym momencie skoncza się manasy i sdki Oczywiście chcę expić bez utamo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() Ee.. odwazny jestes.. u mnie na calmerze to na warlockach siedza 120lv + gracze.. Chyba ze masz naprawde kupe kasy na sd i manasy...... jak cos to odradzam tam chodzic do 110 levla (Chyba ze huncisz z blokerem
![]()
23:31 Anarhog [57]: stoi ci czasem bez powodu palaa xDD ? 23:32 Pron Akurus [101]: no XD 23:32 Pron Akurus [101]: w autobusie czasem 23:32 Pron Akurus [101]: a co? // 16:58 Golusator [17]: wiesz ze jestesmy lesbijkami? 16:58 Golusator [17]: bo sie nam dziewczyny podobaja <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Skoro masz już 80lvl to używaj oczywiście great mana potionów, dają więcej many czyli będziesz mógł ich więcej wziąć (w wyprawach na demone to chyba istotne).
Jeśli chodzi o ilość sd i mf to na takim lvlu expiłam gdzie indziej, więc nie będe Ci mieszać. Edit @up: Po ostatnim update, ktoś kto ma pojęcie o expieniu tam, bez problemu da sobie rade ![]() Ostatnio edytowany przez Fureyka - 22-05-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Byłem tam na 79 lvlu. Idzie lajtowo
![]() Lekkie waste jest tylko. Chodzi mi tylko na ile manasów ile sd brać. Bo ostatnio poszedłem SD się skończyły, a miałem jeszcze z 100 mf |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Imię: Suc de Taronja
Profesja: Paladin
Gildia: Amenn
Świat: Nerana
Poziom: 120
|
![]() Wez sd i gmp. Bedzie waste i szybko sie skoncza sd. Najlepiej isc na wrl od 120 lvl+ jak chcesz wyjsc na maly waste albo na 0. Teraz wrl ma wiecej hp i juz sie nie wychodzi na + jak kiedys.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
|
![]() Ludzie co wy wygadujecie spokojnie może expić tam na tym lvlu. Pilnuj hp i staraj się bić je pojedyńczo. Weź więcej sd niż gmp. Wiesz wiele też zależy, czy posiadasz promocje i Softy.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |