|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() Klikam w Enter Game, wpisuę hasło, wybieram sobie postać, i łączę się z grą. Po chwili wyskakuje mi takie coś:
Sorry "There are too many players online on the beginner's island, Rookgaard. Only players with premium accounts are still allowed to enter". Co to może znaczyć? Może coś zrobiłem źle, jeśli tak, to powiedzcie co? Takie coś wyskakuje mi za każdym razem. Pomocy!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() To znaczy, że się niezalogujesz, bo za dużo osób jest na wyspie dla nowych i tylko osoby posiadające PACC(Premium Account[płatne konto]) moga się zalogować
Dosłownie
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() Hmmm.....no więc wygląda na to, że sobie nie pogram. Dzięki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Pograsz, pograsz... tylko w innych godzinach
![]() Ogólnie po południu ciężko się zalogować bez premium. ps. jeszcze jedno... staraj się lepiej dobierać działy no i jeden temat "Avatar forum" w zupełności wystarczy... Ostatnio edytowany przez Vanessa - 21-11-2004 o 21:49. |
![]() |