|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() No więc dzisiaj zachciało mi się założyć postac na Julerze. Założyłem, wszystko ok, wchodze do gry, wybieram mój Juleriański char z listy, klikam i mam "connecting to game world". Czekam.... Mija minuta, i wyskakuje mi ponownie lista postaci moich
![]() Co robić? Chce pograć na nowym serwerku, a Valoria jest zawsze zapchana, bo ze szkoolki wracam o 16:00 ![]() Pomóżcie!!! EDIT: Nie dziwcie się że nazwa topicu zawiera "Valoria", po prostu się pomyliłem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() He tu nie ma zadnych klopotow z Valoriom tylko limit jest zamaly 250 osob a na servie gra 477 osob i tyle na ten temat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Heh, tera to się mylisz. Na Valorii jest limit 450, poza tym mowa o Julerze, hehe
![]() Poza tym jak jest za dużo ludzi na serwie to wyskakuje "Too many players online"..... PS: Im aren't a nOOb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() niestety na nowe serwki nie ma szans zalogowac sie o tak poznej godzinie bez pacca
![]() ![]() Jesli chcesz grac na Julera to musisz sie logowac z rana lub wczesnym popoludniem,pozniej juz raczej nie ma szans ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |