|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Gdynia-Inferna
![]() |
![]() A więc zagrałem sobie posatciom mojego brata 12 lv knight już ma chyba 6
Poglądajcie sobie jak to sie huntuje na 5+ ![]() Tu jakiś idiota napadł na mnie ![]() Słabo bił ale zawsze to te 40 ![]() Ja też zabiłem 3 typów pokaże tylko jednego ![]() Znowu ten Pan co on chce odemnie :/ ![]() Pościg trwa ale cuż to nasz klient dostał z hmma od kogoś(nie widać zrobiłem za puźno fotke) ![]() Popatrzcie na tego typa "I bay 10 meat" Fajne słowo bay bay bay ;] ![]() Lud Powalił swojego króla ![]() I jescze raz jak wychodziłem ze świątyni ![]() To już koniec jak brat będzie robił nowego chara dam znać wam. POZDRO DLA NOOBÓW Z INFERNY ! Hmm ciekawe czy lurowanie na Seczurze sie oplaca on ma tam 19 lv ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Gdynia-Inferna
![]() |
![]() Qwa sorka że takie małe i pierwszych 3 nie widać niew iem co sie stało :/:/:/:/
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jak dasz w jpg to będzie dobrze.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() a lupa...?
jest tak chyba dlatego ze wpisales adres url do tego malego zdjecia zamiast tego duzego (ci ktorzy uzywaja photobucket wiedza o co chodzi), albo dlatego ze jest w formacie bmp. tak jak powiedzial By$iu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() @By$iu
Masz racje, daj ss w jpg to bedzie dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() @By$iu
Masz racje, daj ss w jpg to bedzie dobrze Ostatnio edytowany przez Bohus - 21-11-2004 o 21:16. |
![]() |
![]() |