|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alishia Braveheart
Profesja: Paladin
Gildia: ~~*KoV*~~
Świat: Refugia
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 15
|
![]() Witajcie !!! Nie wiem czy to odpowiedni dzial ... ale co mi tam ... mam dylemat ... mam kinia 17lvl skille 54/52 i nie wiem gdzie skillowac ...slimy odpadaja bo za duze wasty ... chcialbym na dwarfach ale gdzie ??? w kopalniach duzo wiary...macie jakies fajne miejscowki ?? prosilbym o podanie .. pozdro
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Człowieku ja mialem 27 knighta (skille 66) i skillowalem Wyloncznie NA rotach i Carrionach !!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Venore
Imię: Alishia Braveheart
Profesja: Paladin
Gildia: ~~*KoV*~~
Świat: Refugia
Poziom: xxx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 15
|
![]() nie lubie skillowac na rotach ... bo mi szybciej sword leci ... i wtedy mam np 54/50 ... jak skilluje na dwarfach itp ... to mam 55/54 kminisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() A co to za różnica? Dwarfy i roty nie uciekają, więc na obydwu możesz wyrównać skille, a nawet jak będziesz mieć mniej shielda niż sworda to nic się nie stanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi wydaje się, że na Roty wchodzi więcej "chmurek', a dwarfy przyjmują więcej hitów na armor. Więc jeżeli na rotach lecą skille nie równo to znaczy że jeden ze skilli leci szybciej, nie wolniej. To właśnie na dwarfach lecą ci skille wolniej niż na rotach. Ja skillowałem na rotach do 65/63 też miałem nie równo, gdybym na dwarfach jechał miał bym 63/63, więc co lepsze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ja mialem Best Solo z [Dragon], a best team z [Rat]
|
![]() |
![]() |
#7 |