Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-11-2004, 22:27   #1
Teo
Użytkownik Forum

Teo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Teo ma numer GG 9509994
Problem Ban na chate

Niedawno zakupiłem pacc. W tym samym okresie rozpocząłem grę na forterze. Sporo domkow wolnych praktycznie za friko. Złożyłem ofertę na tibia.com. Jako, że pierwszy dałem propozycje 7 dni czekania. Poszedlem trenowac z krasnoludami. Dzień przed koncem licytacji przyszla kartka z zagrożeniem z bioli (fuck the system, po co mam sie jej uczyc jak idę na stosunki międzynarodowe). Moja kochana mamusia zwerbowala kabel i zakaz na Tibie( ) Cała kasa była w kazz. Nikt nie przelicytował mieszkanka. Kilka dni potem wlazłem na tibie.com. Chciałem złożyć next oferte a tu lol. Nie moge. Myślałem, że to tylko na licytacje. Kumpel mi kupił domek i miałem od niego go wziąć. Znowu zonk . Ban ten trwa chyba miecha. Czy da sie go jakoś ominąć
Teo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-11-2004, 22:41   #2
sesaj
Użytkownik Forum

sesaj's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2003

Domyślny

Oczywscie, ze ...sie nie da. Pozostalo Ci juz tylko czekanie.
Natomiast nie wierze w to, ze nie miales w ogole szansy dostania sie do kompa...

I Believe, I Can Fly...

Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!
sesaj jest offline  
stary 21-11-2004, 23:05   #3
behama
Użytkownik Forum

behama's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<

Domyślny baby plx -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teo
Niedawno zakupiłem pacc. W tym samym okresie rozpocząłem grę na forterze. Sporo domkow wolnych praktycznie za friko. Złożyłem ofertę na tibia.com. Jako, że pierwszy dałem propozycje 7 dni czekania. Poszedlem trenowac z krasnoludami. Dzień przed koncem licytacji przyszla kartka z zagrożeniem z bioli (fuck the system, po co mam sie jej uczyc jak idę na stosunki międzynarodowe). Moja kochana mamusia zwerbowala kabel i zakaz na Tibie( ) Cała kasa była w kazz. Nikt nie przelicytował mieszkanka. Kilka dni potem wlazłem na tibie.com. Chciałem złożyć next oferte a tu lol. Nie moge. Myślałem, że to tylko na licytacje. Kumpel mi kupił domek i miałem od niego go wziąć. Znowu zonk . Ban ten trwa chyba miecha. Czy da sie go jakoś ominąć
hahaha 17 latek dostaje szlaban .....
hahahha ja bym staruszce tak dopie....dogryzl ze bala by sie na mnie glosu podniesc -.^ i neta bym mial spowrotem w 2 minuty
ps. OD CZEGO SA CAFFEJE ??

forum o tibii
www.wotd.prv.pl rejestrowac sie please
*
behama jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania