|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Hehe , ciekawe screeny. A masz może filmiki z tych akcji ? Jak masz to mógłbyś linkiem zarzucić
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Oglądałem ten filmik jak Sermontis padł...
ehh nawet sie nie bronił...szkoda troszke lvli ;/ a był h lvlem w tibi... @Vadimq pierd0lnij się w łep. Ostatnio edytowany przez Fimmek - 27-06-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Buhaahi - 27-06-2008 o 19:46. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() Biedny chlopiec
![]() Czemu wszystkie minaturki prowadza do tego samego pliku docelowego? Zalosny jestes... Keylogger, nie klikac w miniatury! @Down Duzo jeszcze masz tych kont pozakladanych? Ostatnio edytowany przez Vadimq - 27-06-2008 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() No screeny ciekawe tylko dlaczego to na pulpit sie sciaga i na dodatek jako rar? No ale na szczescie czyste
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ba jak napadli 10 na 1 to i fajne akcje...Każdy by padł w ten sposób.
9/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja nie moge coś tego obejrzeć...jakiś błąd wyskakuje ;/
o co chodzi ? wie ktoś? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @up
wyjdz stad trolu @top fajne screeny |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() heh , a mnie nie ma na screenie jak padłem moim 8lvl i straciłem plejt seta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() LoL czegoś takiego to jeszcze nie widziałem jak można być tak bezdennie głupim.
GEJLOGGER Głupota (czyt. IDIOTYZM) ludzka niema granic n/c. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Uwaga koles narobil pelno konto w tym samym dniu i mysli, ze jest fajny. Gejloger.
@edit Skan: Kod:
Scan taken on 27 Jun 2008 17:58:37 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found BehavesLike:Win32.Malware (probable variant) ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found Trojan.Win32.Agent.shk Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found Trojan.Win32.Agent.shk NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
Samouczka nie umial przejsc a gdzie normalne granie w tibie :S. Ostatnio edytowany przez Dragones5 - 27-06-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
|
![]() |