![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Za niedługo bo już, za 4 dni startuje nowa, kapitalna i prawdopodobnie jedna z najlepszych MMORPG w Historii. Age of Conan, bo o tej grze właśnie mowa.
Trochę statystyk: Na beta testy zgłosiło się, aż milion graczy, a w takim przykładzie WoW teraz ma 8 milionów graczy, a jest już bardzo długo na rynku. Gra jeszcze nie została wydana, a już powstaje bardzo wiele gildii. Pod względem graficznym gra przebija Assasin Creed, Wiedźmina i wszystkie tego typu gry na najlepszych silnikach graficznych. Gra zostanie wydana w Polsce 23 maja, a na świecie 20 maja. Dołączam parę filmików z gry w czasie Beta Testów. http://www.youtube.com/watch?v=fk872rmB7_g http://www.youtube.com/watch?v=GG78qwcTBbo http://www.youtube.com/watch?v=K8yMNmhChOY http://www.youtube.com/watch?v=MfeGI...eature=related To narazie wszystko. Ta gra jest genialna. Jeśli cena nie będzie ogromna, to już na teraz 3 miliony osób zapowiedziało grę.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Heh, no cóż... zobaczymy ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
2. Gra ma za duże wymagania by każdy mógł sobie w nią zagrać. 3. Pegi oznacza grę na 18+ (choć tego nikt się nie trzyma...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Mam nadzieję, że będzie crapem, bo wtedy połowa mojej gildii nie skończy z Shadowbane ; p Jedyny MMO na jakiego liczę, to WAR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 7900 lub lepsza), 30 GB HDD, Windows XP Sp2/Vista.
... 30 GB HDD!! ![]()
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() spoko mzoe kupie sprzet wystarczy, tylko teraz jaki abonament bedzie ?
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Imię: Knight Smieszny
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 27
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Abonament będzie podobny do innych mmo 45-50zł na miecha, a za pre-paidy około 100zł na 2 mies. A na razie nie oceniałbym gry jako genialna bo beta aż tak nie zachwyca.Najbardziej na co czekam w Conanie to tryb walki. Jeśli jednak będzie takie pvp to podziękuje(mass pvp max 48vs48 coś na wzór siege l2 tylko dużo mniej graczy dozwolonych) Więc w porównaniu do L2 gdzie 400vs400 lub Wowa to ta gra będzie miała zaledwie swój milion albo mniej. Ogólnie PVP warte śmiechu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
System operacyjny: Windows Vista/XP Procesor: 3GHz Pentium IV RAM: 1GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GeForce 5800 lub ATI 9800 (z obsługą Shader Model 2.0 i co najmniej 128MB RAMu)
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Jak dla mnie to kolejny przereklamowany plastikowy i świecący MMO. Możliwe, że odniesie sukces ale naprawdę w to wątpię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Mam 2 Gb razu ale przez Vistę mam 1300-1400Mb...
Zresztą na abonament nie mogę sobie pozwolić. Gra wydaje się ciekawa, ale jej wymagania sprzętowe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() AoC ma wielkie szanse żeby zostać najlepszą grą w swoim gatunku. Ja już nawet kompa zaczynam ulepszać zby pograć w to cudo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wymagania podane przez Xantro to "rozsądne" z GOL'a. Minimalne to
Windows XP (z SP 2) lub Windows Vista; Procesor: Pentium 4 3Ghz; Pamięć RAM: 1 GB; Karta grafiki: GeForce 6600 i lepsze (z min. 128 MB pamięci); DVD-ROM 4x; 30 GB na dysku twardym Jakby nie było abonamentu to pewnie bym kupił... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Gra prezetuje sie dosc dobrze jak na pierwszy raz (czuc troszke klimat jak dla mnie titan questa i temu podobne lecz to jest + jak dla mnie ;])
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Blondynka
|