|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Szukam zegarka na rękę z notatnikiem. Coś podobnego do tego: http://www.sareon.pl/a_zegarek.html
Szukałem długo, na google i allegro, ale nie znalazłem interesującego mnie produktu. Czy ktoś z was wie, skąd można takie cudo załatwić w granicach 0-100 zł? @edit Niech ci będzie, w granicach 1-100zł. Ostatnio edytowany przez Arcan - 27-05-2008 o 14:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() OWN3D
Za 0 zeta to mogą Ci w ryja dać...albo i nie... jak dadzą to Ci i kase i komórkę zabiorą... Takie zegarki w Polsce bardzo ciężko dostać...sprawdzaj codziennie na allegro ;] Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało...Podniecający napis na biało... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() up
ej nie pal juz cracku down dobra stfu żaledzie bo nie jestes smieszny tylko zalosny zeby offtopa nie bylo to nieweim skad to wziasc
![]() Ostatnio edytowany przez Batman666 - 26-05-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]()