Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-11-2004, 18:10   #1
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny BezkarnoŚĆ W Tibi

Chciałbym sie podzielić moimi opiniami na temat bezkarności w tibi.Po mainlandzie biega pełno osób z czerwonymi i białymi czaszkami którzy tylko czekają na swoje słabsze ofiary.Czasami nawet przed depo czuje sie zagrożony.Ostatnio wychodziłem z Carlin i szedłem do Thais przez kazzordon.Gdy byłem przed dwarten bridge z gury zszedło 2 ludzi z czerwonymi czaszkami(33,21 lvl) i 1 z białom(właśnie mnie zaatakował) był to 15 lvl.Ja moim miednym palkiem na 12 lvl ^^ próbowałem pocisnąć jednego z HMM ale niezbyt to wyszło.Ok zabili mnie (niemam jak sie im odpłacić bo kolesie w silniejszej gildi).Pojawiłem sie w Tais w światyni z protection zone na 11 lvl ,zabrało mi tarcze i baga z runami kilku kolesi z czerwonymi czaszkami!!!! stało przed tą świątynią i atakowali każdego który wyszedł...No odbrze,może bana dostaną,ale kto mi spłaci ten 1 lvl w tył,kto mi odpłaci za moją tarczę,to CHAMSTWO!I coto za sprawiedliwość?? :/ gdyby nie zabujstwa przez ludzi...no z 15 lvl bym już miał,ale nie :/ kisne na 11 lvl i boje sie iść do kazo na krasnale...

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-11-2004 o 18:12. Powód: błąd ortograficzny
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-11-2004, 18:14   #2
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Chłopie!!
To tylko gra!!
Za bardzo bierzesz to na poważnie.
I za mały masz leveli za mało straciłeś, zeby być zdesperowanym.
Kumpla mi sPeKowali i stracił ponad 200 k expa, skille, które trenił pare tygodni i 50k w kasie(AoL).
I nie płacze. -.-
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2004, 18:44   #3
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Najwiekszy paradox swiata: nie lubic forum tibia.pl dlatego, ze jest o Tibii... I co drugi dzien jakis noobek co ma dola zapoda taki debilny temat.
GOSCIU! KUVA! Mam kilka zastrzezen do tego tematu:
1.Co nas to, do kur.wy nedzy, obchodzi?
2.Takich tematow bylo od groma i jeszcze troche(mimo ze wszystkie sa nieskonczenie debilne)
3.Zly dzial
I wogole to czym ty sie qrvica martwisz? A jak Bubble ginie to co? Jakos nie roi sie wszedzie od jej postow 'QRWA MAC STRACILAM COSTAM'... Raczej roi sie od postow noobkow zapatrzonych w nia 'AAAA BUBBLE ZGINELA' ale ona sama na ten temat sie nie wypowiada... Tylko dalej gra. A wiesz co? Zginales, rzuc ta glupia gre, przynajmniej bedzie jeden zrozpaczony noobek mniej na forum.
stary 19-11-2004, 18:48   #4
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny ...

Skoro ten post cie nie interesuje to go nie czytaj! a pozatym idź spac bo śmierdzi!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2004, 19:43   #5
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

to graj na non-pvp-.-
bedziesz mial spokoj z pk
morwi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-11-2004, 20:19   #6
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Skoro ten post cie nie interesuje to go nie czytaj! a pozatym idź spac bo śmierdzi!
Bardzo inteligentny post, słuchaj, ludzie tracą 100k+ i skille, nie narzekaj, pomyśl że kiedyś nie było skulli (czaszek) i każdy mógł zabijac kogo chciał, jak na chaotice, wprowadzono skulle i dalej sie nie podoba.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-11-2004, 20:17   #7
Stu
Użytkownik Forum

Stu's Avatar

Data dołączenia: 27 02 2004

Domyślny

Cytuj:
A jak Bubble ginie to co? Jakos nie roi sie wszedzie od jej postow 'QRWA MAC STRACILAM COSTAM'... Raczej roi sie od postow noobkow zapatrzonych w nia 'AAAA BUBBLE ZGINELA'
Jak Bubble zginie to pisze "Due to a server problem we had to reset a world Antica..." itd
Cytuj:
to graj na non-pvp-.-
bedziesz mial spokoj z pk
Moim zdaniem lepiej mocno sie wkurzyć raz na jakiś czas z powodu PK (na PvP), niż wkurzać się w każdej sekundzie huntu bo Ci ktoś zabija potworki albo kradnie loot (non PvP). O takim spokoju mówisz?

@Walekifa: jak będziesz miał level 20 to się będziesz śmiał ze swoich strat

Pozdrawiam
stary 20-11-2004, 20:32   #8
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Stu-racja;P
@Walekifa-tym swoim 2gim postem udowodniles swoja przynaleznosc do nieslawnej i najliczniejszej kasty debilnych_noobow_nie_znoszacych_krytyki... Dziecko, idz sie pobaw laleczkami, nie powinno sie siedziec przy kompie w wieku 5 lat. I nie popusc w gacie czytajac tego posta...
I ponawiam swoja rade-przestan grac w tibie, uwierz, ja nie bede tesknil... A jak sobie pojdziesz z forum to tez nie bede plakal...
stary 20-11-2004, 20:50   #9
Iris on Eternia
Użytkownik Forum

Iris on Eternia's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@Stu-racja;P
@Walekifa-tym swoim 2gim postem udowodniles swoja przynaleznosc do nieslawnej i najliczniejszej kasty debilnych_noobow_nie_znoszacych_krytyki... Dziecko, idz sie pobaw laleczkami, nie powinno sie siedziec przy kompie w wieku 5 lat. I nie popusc w gacie czytajac tego posta...
I ponawiam swoja rade-przestan grac w tibie, uwierz, ja nie bede tesknil... A jak sobie pojdziesz z forum to tez nie bede plakal...
Po przeczytaniu tego kawałka wypowiedzi przekonałem się że ty też po części należysz do tej kasty.

@Topic
Fajnie, a ja zginełem swoim druidem, straciłem 3bp uhów 2bp hmmów bp gfb plate armor morning star dwarven shield.
Fajnie?
Iris on Eternia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-11-2004, 21:52   #10
JanMaria Rakieta
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 10 2004

Domyślny

no fajnie fajnie mieć jeszcze 3 bp uhuw i dednąc xP
JanMaria Rakieta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-11-2004, 12:57   #11
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

@re Up

Ty to wiesz najlepiej, co mozna wywnioskowac z twojego avatara i z twojego nicka.

@Topic:

Heh, ale rozpaczsasz na 12 lvlu, nie zebym sie czepial ale.. Na 12 lvlu co mozna maksymalnie stracic: -5k expa? Eq za 500gp? czy tez pare uhow? Heh dziwny jest ten swiat a szczegolnie ludzie.
Vocation: Sorcerer

Level: 30
M level: 42
Skills: 19/23
Fishing: 62

Best monster solo: Giant Spider

Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 21-11-2004 o 12:59.
Dark Vilej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania