|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Chciałbym sie podzielić moimi opiniami na temat bezkarności w tibi.Po mainlandzie biega pełno osób z czerwonymi i białymi czaszkami którzy tylko czekają na swoje słabsze ofiary.Czasami nawet przed depo czuje sie zagrożony.Ostatnio wychodziłem z Carlin i szedłem do Thais przez kazzordon.Gdy byłem przed dwarten bridge z gury zszedło 2 ludzi z czerwonymi czaszkami(33,21 lvl) i 1 z białom(właśnie mnie zaatakował) był to 15 lvl.Ja moim miednym palkiem na 12 lvl ^^ próbowałem pocisnąć jednego z HMM ale niezbyt to wyszło.Ok zabili mnie (niemam jak sie im odpłacić bo kolesie w silniejszej gildi).Pojawiłem sie w Tais w światyni z protection zone na 11 lvl
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Walekifa - 19-11-2004 o 18:12. Powód: błąd ortograficzny |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Chłopie!!
To tylko gra!! Za bardzo bierzesz to na poważnie. I za mały masz leveli za mało straciłeś, zeby być zdesperowanym. Kumpla mi sPeKowali i stracił ponad 200 k expa, skille, które trenił pare tygodni i 50k w kasie(AoL). I nie płacze. -.-
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Najwiekszy paradox swiata: nie lubic forum tibia.pl dlatego, ze jest o Tibii... I co drugi dzien jakis noobek co ma dola zapoda taki debilny temat.
GOSCIU! KUVA! Mam kilka zastrzezen do tego tematu: 1.Co nas to, do kur.wy nedzy, obchodzi? 2.Takich tematow bylo od groma i jeszcze troche(mimo ze wszystkie sa nieskonczenie debilne) 3.Zly dzial ![]() I wogole to czym ty sie qrvica martwisz? A jak Bubble ginie to co? Jakos nie roi sie wszedzie od jej postow 'QRWA MAC STRACILAM COSTAM'... Raczej roi sie od postow noobkow zapatrzonych w nia 'AAAA BUBBLE ZGINELA' ale ona sama na ten temat sie nie wypowiada... Tylko dalej gra. A wiesz co? Zginales, rzuc ta glupia gre, przynajmniej bedzie jeden zrozpaczony noobek mniej na forum.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Skoro ten post cie nie interesuje to go nie czytaj! a pozatym idź spac bo śmierdzi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() to graj na non-pvp-.-
bedziesz mial spokoj z pk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
@Walekifa: jak będziesz miał level 20 to się będziesz śmiał ze swoich strat ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Stu-racja;P
@Walekifa-tym swoim 2gim postem udowodniles swoja przynaleznosc do nieslawnej i najliczniejszej kasty debilnych_noobow_nie_znoszacych_krytyki... Dziecko, idz sie pobaw laleczkami, nie powinno sie siedziec przy kompie w wieku 5 lat. I nie popusc w gacie czytajac tego posta... I ponawiam swoja rade-przestan grac w tibie, uwierz, ja nie bede tesknil... A jak sobie pojdziesz z forum to tez nie bede plakal...
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
@Topic Fajnie, a ja zginełem swoim druidem, straciłem 3bp uhów 2bp hmmów bp gfb plate armor morning star dwarven shield. Fajnie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() no fajnie fajnie mieć jeszcze 3 bp uhuw i dednąc xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() @re Up
Ty to wiesz najlepiej, co mozna wywnioskowac z twojego avatara i z twojego nicka. @Topic: Heh, ale rozpaczsasz na 12 lvlu, nie zebym sie czepial ale.. Na 12 lvlu co mozna maksymalnie stracic: -5k expa? Eq za 500gp? czy tez pare uhow? Heh dziwny jest ten swiat a szczegolnie ludzie.
Name: Vilejuw World: Nova Location: Carlin Vocation: Sorcerer Level: 30 M level: 42 Skills: 19/23 Fishing: 62 Best monster solo: Giant Spider Ostatnio edytowany przez Dark Vilej - 21-11-2004 o 12:59. |
![]() |
![]() |