|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() Mam pytanko dla aktywnych graczy- przede wszystkim rycków i palli. Powiedzcie mi, czy mniej więcej wiecie, jaka jest różnica w damage'u na jeden skill? Albo jak wychodzi w praktyce shielding? Pytam dlatego, że ostatnio kumpel powiedział mi, że po update'cie skille to rzecz drugorzędna i ważniejszy od nich jest lvl.
Proszę tylko, o nie odsyłanie do kalkulatorów, bo ich wyniki się raczej nie pokrywają. Potrzebuje niekoniecznie jakichś konkretów typu 2,5hp/1skill. Tak ogólnie chciałbym się dowiedzieć o tym czegoś od graczy, którzy aktywnie sobie grają i w miarę kojarzą jak było dawniej, a jak jest teraz. PS. Zaznaczam, że nie wiem, po którym update'cie, bo jakoś nie mam pamięci, co, w których wprowadzono ![]() Z góry thx za odpowiedź.
Za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i literówki przepraszam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Retroniq - 31-05-2008 o 19:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Mogę ci tylko powiedzieć, że skille są bardzo ważne, twój kumpel nie ma racji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... ale chyba lvl też się trochę liczy. To jest EK na 168lvl, który gra już od pewnego czasu i stwierdził, że kiedyś były dużo ważniejsze niż teraz. Niekoniecznie, że są nieważne, ale mniej ważne niż przed update'em. Ale może ty masz rację i nic się nie zmieniło. Poczekajmy na innych userów
![]()
Za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i literówki przepraszam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Retroniq - 31-05-2008 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wietek pala
Profesja: Paladin
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() @topic
skille sa przydatne ten twoj kumpel sie jednak myli roznica dmg.... nie zwrocilem na to uwagi jak przybywa ze skilla na skill z mniejszymi skillami mozesz sie czasem nie przebic a z wyzszymi duzo latwiej jest ojj duzo skilluj skilluj
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skilluje. Ale aktualnie 100+h na jednego skilla, także troszkę to trwa
![]() Co do tej ilości to podobno, kto inny mi to mówił, o tym, czy się przebijesz, czy nie też decyduje lvl, a nie tylko skille? Co o tym myślicie? Ja zawsze myślałem, że tylko decydują o tym skille.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wietek pala
Profesja: Paladin
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Cytuj:
lvl tez wiesz a co mial powiedziec moj kumpel ktory wbijal skille 101/101 ?
![]() |
![]() |
#7 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm.. To dziwne, bo kiedyś lvl dawał baaardzo dużo. A teraz w ogóle. Więc logicznie myśląc, skille dają więcej niż kiedyś. Dodatkowo, ataki są mocniejsze niż kiedyś. Wniosek.?; )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |