|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thorim Doong
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
|
![]() Dokładnie wczoraj grałem sobie na serwerze Selena moim palkiem i w pewnym momencie pewien 40MS zaprosił mnie do gildi. Powiedział żebym zalogował się na stronie gildi moim hasłem i acc z tibi. Było to na www.tbia.com więc uznałem, że to raczej nie hacker. Noi się stało. Po minucie już nie mogłem się zalogować na moje konto a na gg napisał mi ,, You are hacked, Dont wory, be happy ". Po pólgodzinie mogłem się znowu zalogować tyle, że na żadnej z postaci nic nie było. Najbardziej zasmuca mnie fakt, że straciłęm żeczy, które przedwczoraj wylociłęm z 15 lvl-a red skulla, np. 6cc, k armor, k legs, medusa shield, bohy i crown helmet. Teraz niewiem co zrobić. Kolega powiedział mi, że da mi około 5-10cc. Niewiem czy zrobić nowe konto i na nim grać z tą kasą, czy kase na mojego palka, kupić se eq i grać dalej. A jeżeli nowa postać to jaka profesja? Jakiej profesji najbardzie pomoże na początku pięć do dziesięciu crystal coins???? Prosze pomóżcie!!!!!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Graj tym kim uważasz za najprzyjemniejszą grę. No i następnym razem uważaj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Przecież to Ty powinieneś wiedzieć jaką profesją Tobie się najlepiej gra.
Ew. moge Ci doradzić Palladyna, wbij chociażby 60 dista i potem będziesz lvle wbijał aż się kurzy (przy okazji będą Ci skille rosły i przy wyższym lvlu będziesz miał porządne skille) ![]() ![]() Następnym razem myśl co robisz, na jakie strony wchodzisz itd. bo ja odkąd gram (już 5 lat będzie) nigdy nie miałem hacka ![]() Życzę powodzenia! Pozdrawiam.
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
Ostatnio edytowany przez Dinebel - 29-05-2008 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Wyrób sobie rk lub kup nowe jak zgubiłeś albo haker je zna. Zmień passy, maila hasła na maila i graj dalej swoją postacią. Nie napisałeś jeszcze jaki masz lvl tą postacią.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Wystarczy popatrzeć na podpis...
Cytuj:
![]()
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() up. ale wieśmy pod uwagę że on może miał skille 60/60 lub 70/70
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2008
Imię: Thorim Doong
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
|
![]() up. No tak jasne jasne. Jak niewieżysz, że kumpel z klasy, który ma kilka dobrych postaci mi da te około 6cc to niewierz!!!! Poprostu współczuje osobom, które zazdroszczą cudzego szczęścia zamiast poszukać wśrod znajomych kogoś kto ma wysokie lvl-e w tibi i kto może też dać kilka cc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
zal mi cie... mu chodzilo o to ze wylociles z 15 lefela 6cc i w ogole taki set... troche mi tez sie nie chce wierzyc... p.s tak a propo dobrze ze cie hackneli 1 nooba mniej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Oława
Imię: Rookstayer Maciex
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 17/18