|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Świat: Empera
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() ;p
*********** http://www.***********.com/560642419.html rapidshare http://rapidshare.com/files/118776900/svar.rec.html enjoy, akcja zaczyna sie 5min przed zakonczeniem filmu ;p
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() Wyszlo niezle...zabraklo czasu
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() hail kain !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hollow Point
Świat: Obsidia
Poziom: 150
![]() |
![]() A wiecie,że faktycznie to wyglądało tak jakby Dybek czekał na to sio xD Pasożyt
![]() Ja coprawda trzymałem sie z tyłu,żeby dupe nie nadstawiać,ale z 12 sd to huja mogłem tam z przodu zdziałać,ale jakby na to nie patrzeć to pierwszy open na którym nie padłem \o/ Kain koxie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() @ap
to pierwszy open na ktorym bylem xd
yoyo elo ja tez sharuje w 50!~! lobje szarowaci w piendzciezientu bo iestem fainy i wbjiam lfl rzybko wy tesz szaroiedzje??? kto za mnom poszeroie???/?//?///////??? pomurzdzje fbici lfllllllllll plsss!!!!!!!!! 18:03 Bosu Lord [61]: Malpy to zyla zlota18:03 Kain Il [48]: tak18:03 Kain Il [48]: chyba ze wracasz z gildia na klacie ;d 18:14 Trad Laveron [104]: KAIN!!!!!!!!!!!!! mA THE BEST PVP IN EMPERA Był wybór, Teraz bedzie BÓL. |
![]() |
![]() |