![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ze zwidek ma duza mase to wiemy, ale on chcial ich tam staranowac czy jak??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Tak zwidek to czolg.
22:03 Szychus [11]: ja nie szycha 22:03 Szychus [11]: ravin 22:03 Szychus [11]: dalem passy bo lagi w chuj 22:05 Szychus [11]: ciekawe jakie uczucie jak ravin mi zniknie z vipa ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: z nikond
Imię: nie pamientam
Gildia: durza była
Świat: chyba tak
|
![]() ta czepiajcie się zwidka wyzywajcie go od pączków, a potem odejdźcie od komputera i popatrzcie w lustro i zastanówcie się czy wy wad nie macie, jedni chuderlaki, drudzy szkielety ale ch*j z tym... siebie nie widzicie, a cudzych oceniacie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @Do tych co jadą po zwidku
Jak dla mnie, to słabi z was napinacze ![]() Co do furory : Nie wierze, żeby Inshon powtórzyło kolejną taką udaną akcje, dzisiaj wybitnie mieli "dzień konia". Draco aka. Pasterz the Axemaster też zjebał sprawe przy swoim deadzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Daleko.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Tam trochę chujowo było bo w chuj mało miejsca ^^', Katrilla, Imargam etc nie popisali się tym, że wbili tak na chama do wroga i padli ;]
Pees. A co się dzieje z Taifunem ? o0
FAIL ! Ostatnio edytowany przez SzMyToN - 04-06-2008 o 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() A mi się w sumie jakoś bardziej podobają takie małe, ciasne miejsca (bez skojażeń, chodź w sumie ;p). Open Battle to tylko popis umiejętności ucieczki i umiejętności żucania MWally, bo teraz np. F12 i F11 każy umie nacisnąć
![]() Ta akcja zasługuje na porównanie jej do tej z wojny Vision vs. Aberattio na Orc Forcie, albo do tej na goblinach na Edron z wojny pomiędzy Vision a Duskiness, lub do tej akcji koło Thais jak Vision się chowało na cyklopach, albo na Port Hope.... jestem w stanie wymieniać do 2005 roku (weed forever vs.... ![]() W Hyde Parku jest film .rec i .cam (hyde park <wydarzenia ze światów, Furora ofc.) |
![]() |