|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() A więc odzyskałem od kolegi swojego knighta (nie chciałem już grać to mu dałem bo on nie umie grać by się ucieszył) Wbił mi 2 lvl-e i oddał postać a ja zacząłem grać spowrotem
![]() Screen: ![]() I teraz mam dylemat bo na wakacje chcę kupić PACC i nie wiem co teraz robić na faccu ;/ Bo jeżeli skillować to do ilu 75/75? bo mi się dalej nie chciało by, może po tym jak pacc się skończy doskillował bym np. 80/80 ![]() ![]() I nie wiem czy skillować czy expić, expie narazie na EF i niepowiem jest tam dobry exp i loot nawet nawet.... Poradzcie ![]() Ps: Wiem że m lvl słaby ale to nadrobie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() blagam, czy wy nie jestescie w stanie na wlasna reke podjac najprostszej decyzji ?
Skilla wbijasz kilkanascie godzin ( mysle ze kolo 70 to przynajmniej z 10h na awans jesli nie wiecej ), 1 skill daje niewiele. Teraz TY zdecyduj czy wolisz po tych 10h miec to "niewiele" czy wbic levele i zarobic kase.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Imię: Galo Mag
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 129
Poziom mag.: 69
|
![]() Według mnie powinieneś doskilowac do 80/80(trochę to potrwa, ale dla chcącego nic trudnego). Przemęczysz sie teraz i będziesz miał spokój.Im większe skile tym szybszy exp i mniejsze waste.(zależy na czym bedziesz expil).
To tylko moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzać. |
![]() |
![]() |