|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam. Dawno nie bawiłem się w fake'i. Więc dam tutaj jednego. Wyjaśnię odrazu pare spraw.
Nie wstawiam polskich znaków? Czemu? Bo jestem leń ![]() Czemu ciała szkieletów nie poruszają się? Bo lewitują. A tak na serio to nie mam ich ruchów :/ Tak samo Władcy Ciemności. A dlaczego nie ma ich ciał po śmierci? Bo nie mam do nich deadów. Po prostu - wyparowują ![]() Czemu nie pisze nicków na obrazkach? Bo by je zaśmiecały. Specjalnie zrobiłem czarną rubrykę na "przemówienia" ![]() Przy walce pojawiły się zielone paski. Dlaczego? Chyba wiadome, po o by widzieć stan życia gracza/moba/czegoś innego. Znów jakiś Śópeł Chiloł?! Nie. Powtarzam nie. Nie nawidze takich fake'ów więc i ja takiego nie zrobie. Beznadziejny fake! Idź i nie wracaj! Jak chcecie to możecie tak pisać. Jednak pamiętaj, jest to mój 3 fake (2 na tym forum). Wiem, czarno-białe zdjęcia ssają ![]() Thx za wysłuchanie. Proszę o komenty średnio surowe - żebym wiedział co poprawić albo zmienić. Spis treści: Prolog - Poniżej Enjoy: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() Co się stanie z bohaterami? Zjedzą ich zombi xD? Czy Władca Ciemności powróci czy to tylko plotka? Co się stanie w następnym odcinku? Tego dowiecie się wkrótce! Comment plix ![]() PS. Wiem, że w 6 obrazku jest pusto. Nie wiedziałem jak zrobić wystrój boga śmierci. PS2. W 1 obrazku jest więcej czarnego niż na innych - tak to błąd :/
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 11-05-2008 o 11:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Wypchaj się, kurwa.
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 10-05-2008 o 23:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Ładnie wykonane ale fabuła mnie niezaciekawiła (W sumie to jest taka nudna jak krowa) ale dość tych porównań, poprostu nie lubie tego typu fabuły Pozwolisz Kashek, że użyje białego co?
![]() Nie lubie także tych napisów na czarnym tle (niektórym to ułatwia) ale mi to nie pasi. Poza tym nie mam czego ci wytknąć poza brzydkim charakterem pisma (chodzi mi, że słabo opisuje sytułacje itp. bardziej brzmi jak slogan jakiegoś żula) Mimo moich wytykań, podoba mi się ten fake, rób dalej.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Spox, zmienie to. Jednak nicków dalej nie będe pisał...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() I dobrze, po co zasyfiać obrazek...
Co do fake? Napewno ma jakiś nieco wyższy poziom. Spodobało mi się samo przedstawienie postaci. Efekt na 10 obrazku powoduje że nie da się czytać tego czerwonego (da się, ale ciężej) Czarno białe efekty też trochę ssą. Światło jest dobre. Fabuła? Zagmatwana cholernie. Ale nie tak źle, przynajmniej nie widać tu żadnego Animca. btw. ta lara to jakaś wnerwiona kucharka że nożami rzuca?!(dżołk) @edit Aha, tytuł... mniemam że chodziło o wojnę nieśmiertelnych? I ocena... 4/10
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Fake ładny. Fabuła nie super hero, ale troszkę oklepana "super item".
Niepotrzebny efekt rozmycia, a co do efektu kuli ognia to jest to tragedia, gdyż jest to przestarzała grafa tibijska i jeszcze ten mag nic nie robi a przecież rzuca kule ognia. Stare konie mam dużo nowsze. I wulgaryzmy: -Kur*wa to nie jest cenzura A poza tym słowa wulgarne zawsze psują efekt fake'a. Przydały by ci się jakieś nowe grafiki, a fake by był dużo lepszy.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postaram dostosować się do waszych rad, i ten part zrobie, tylko jak skończe robić podziemia dla Dark Alphadrona, a narazie to jeszcze musze zrobić wejście do podziemi, jeden obrazek udekorować i jeden obrazek zrobić więc troszke jest. Zrobię jak najszybciej się da.
@Sir Speed Ja też mam nowe konie, ale nie mam do nich deadów ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 11-05-2008 o 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Tak pospamuje :
Cytuj:
A tytuł, jeżeli dobrze pamiętam jak to jest w angielskim, po polsku brzmi "Nieśmiertelna wojna". @fake Wstrzymam sie z oceną. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Fake fajny, ale fabuła mnie niezaciekawia. Dam radę. Nie rób czarnych kwadratów koło, tylko poprostu pisz na obrazkach ale tak aby było wszystko widać. Nie martw się, ja jak zaczynałem to nie umiałem światła robić xD. Na dobry początek 8/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musiałeś wygrzebać? No pytam się musiałeś! xD Nie mam czasu aby robić fake, bo robie coś z kimś i nie długo znów może zaczne?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Report za plagiat. Luk tego Neona jest MÓJ!
Wypad nedzny plagiatorze. @Dałn Np. W jakich? -.- Bo JA nie widziałem w ZADNYM!
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 06-06-2008 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() @up to czemu widziałem ten łuk w kilkunasu fake'ach?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lols, dostałem go od qmpla, a temat można i tak zamknąć/skasować bo i tak raczej go nie skończe
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe, k*rwa od kogo! Moze sie najpierw upewnij, skad to jest i skad to twoj 'kolega' wzial, zanim wykorzystasz cos! -.- /Idiota.../
@Dałn To nie jest shoutbox! Edytuj posty -.- A w ogole to wolny kraj i moge mowic co chce!
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 06-06-2008 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idiotą to sam jesteś...
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Szlaja Masz Reporta!
Niesłusznie oskarżał o Plagiat. 2XUP ALE PRZEKLINAĆ NIGDZIE NIE WOLNO! JESZCZE JEDNO SŁOWO W TYM TEMACIE A OSOBIŚCIE POFATYGUJĘ SIĘ DO MODA O BANA DLA WAS OBU! KTO KŁUCI SIĘ Z GŁUPSZYM JEST GŁUPSZY OD NIEGO! Ostatnio edytowany przez Osar_Delving - 06-06-2008 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Przeklinać nigdzie nie wolno" - ehe, wyjdź za dom, pochodź trochę i powiedz wszystkim że tak nie wolno. Tekst z banem... ta, jasne. Ban za "niesłuszne oskarżenie o plagiat"... n/c
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Archtyp, Osar
Jesteście tak pojebani z natury czy udajecie "fajnych"??? @ Modzi, Admini itp. Zamknijcie ten temat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Osar noob
Masz jakies kurde dowody, ze to 'niesluszny' plagiat? Zara dam edita z MOIM lukiem. Pokaze ci ze to JA go k*rwa robilem! @Edit Ukryty tekst:
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 06-06-2008 o 17:25. |
![]() |
![]() |