|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2008
|
![]() Witam.
Mam pytanie gdyż mój brat cioteczny grał na bocie i łowił ryby. Następnego dnia loguje się i patrzy o bag z tymi rybami. Dlaczego ten bag nie znikł po resecie servera? Ile bag może tak leżeć i nie znikać? I moje 2 pytanie. Co ile jest reset floor? Czy są na niego jakieś specjalne miejsca ustalone? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeżeli w tym miejscu nie ma reset floora i nikt tego baga nie zabierze to może leżeć do update. Podczas update cała mapa jest ładowana na nowe i wtedy znikają takie "śmieci"
Co do reset floora różnie to bywa wszystko zależy od miejsca i tego czy w danym kwadracie jest akurat jakiś gracz ale tak 2-10h
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Blondynka
|
![]()
![]() |