|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Wszyscy tak swobodnie piszą o huntowaniu na pohu. Chciałbym zadać jedno pyanko, bo u mnie sytuacja jest inna. Grać nie mogę za często i dla mnie ded, szczególnie na średnich-wyższych lelwelach to ogromna strata. Przed updatem lazilem na POH, zsolowalo sie parę GS, chodziłem na mój ulubiony cmentarz... A teraz po updacie, uwierzcie mi nie byłem na pohu ani razu. Deda złapać, bo ktoś nie poradził sobie z GS? eee, to nie dla mnie. Więc mam prośbę do bardziej doświadczonych. Powiedzcie proszę jak dojść do różnych miejsc (np. cemantarz) nie narażając się na spotkanie z tą maszynką do zabijania (GS).
P.S. Mapka mile widziana - Dzięki z góry za pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() Po cmentarzu mozesz chodizc bezpiecznie bo gsy as na samym dole i inne typu hunter czy zerki(no chyba,ze ktos zluruje)
po prostu nie idz na poludnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jemu chodziło chyba o ten drugi cmentarz , pod respem gsów , a nie wokoł świątyni. Fakt teraz tamto miejsce stalo sie praktycznie niedostepne. Ja bym proponował przejść przez spawn orków natrafiając po drodze na miśka i starać sie iść blisko brzegu rzeki. Chociaż i to wiąże sie z pewnym ryzykiem , ostatnio tak próbowałem sie tam dostać to miałem 4 GS'y na ogonie ![]() Jeżeli ten sposób okaże sie nieskuteczny , po prostu czekaj aż ktoś wybije spawn gsów i wtedy czmychnij na cmenatrz , ale problem bedzie z powrotem ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Wiadomo jak to teraz z tymi gs'ami jest .... mysle ze na 40 levelu z utani i bohami mozesz se spokojnie biegac (oczywiscie bez lagow) naszczescie nic w necrohause sie nie zmienilo tylko trudno sie tam dostac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Mozesz zrobić tak.
1. Idziesz do outlaw camp 2. Przy wejsciu idziesz w doł trzymając sie rzeki 3. Dochodzisz do poludniowego brzegu 4. Trzymajac sie brzegu idziesz w prawo az w końcu dochodzisz do necrohausa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
A co właściwie w tym necrohouse jest ?? |