|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Jest to mój 2 fake (pierwszy był zapowiedzią tego i znajduje się w temacie "Pierwsze Fake". Fake robiłem od pewnego czasu. Wiem, że Fabuła/efekty(tych w prologu brak) lipne ale kij w to.
Start: Prowincja - Prolog 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() Reszta niżej by post nie łamał regulaminu
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 07-06-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 28.
![]() 29. ![]() 30. ![]() 31. ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() Teraz małe info. 1. Na targu Jora nie ma nick Odp. Nie zmieścił się w kadrze 2. Niektórzy sprzedawcy/ludzie nie mają nazw Odp. Żeby nie było takiego burdelu na obrazku 3. W budynkach podziemią nie ma światła Odp. Ochydnie mi wychodziło i wolałem, nie dawać. EDIT: Komentować plx.
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 07-06-2008 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() hmm zapowiada sie nieźle. Fabula narazie jakaą denna ale mysle ze sie rozkreci. Tylko te outy takie .. no.. proste
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez maxen13 - 07-06-2008 o 17:49. Powód: Zapomnialem cos dopisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Stanowczo za dużo Gothica 2 jak na mój gust. Ale to tylko moje skrzywienie, bom maniak.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() Wydaje mi się, że ta brama to też z gothica (tzn to wyjście) i tarogowisko. Dużo tutaj G2 tak jak powiedział Dark Alph~~(Chyba moge tak pisać no nie? xD). Nie wiem, ale wydaje mi się jezcze, że początek troche z Morrowinda (III oczywiście). A tego Jury (czy tam Jory) bluzka wygąda jak dresy (czy to tylko mi się tak zdaje? O.o...)
@Edit: Ale ogólnie ładnie sięczytało, tylko nie zabujstwo tylko zabójstwo, błąd w 1 obrazku, dalej nie szukałem. Prologów nie oceniam :>
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 07-06-2008 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Nawet Fajne...
To miasto to chyba nie Khorinis, bo jeśli tak to popracuj nad nim, jest słabo zrobione... W dostał hita 300 miał... W tym momencie nie mógł jeszcze mieć Zielony Pasek... Oni wszyscy w tym kraju mają taki dodatek "del" w imieniu i nazwisku? Ale 8,5/10 Dam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Te listy mogłeś zrobić jakoś inaczej, np. na jakimś papierze niekoniecznie z Tibii. Reszta bardzo ładnie, ciekawie się zaczyna, ale za dużo z Gothica... Mogłeś chociaż zmienić imię kupca, czyli Jory. Czekam na kontynuację
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za komendy. Nie chciałem, żeby wyszło jak miasto z G2, ale targowisko prawie identyczne. Co do paska sorki mój błąd zapomniałem. Co do "del" nie wiem co mi przyszło do głowy żeby dawać francuskie dopiski. Niektóre nicki (Jora, Innos) są z G2 bo nic innego nie przyszło mi do łba. Co do listów nic innego nie miałem pod ręką, więc użyłem tego. Następna część ukaże się gdzieś w połowie tego tygodnia.
EDIT: Jak ktoś by chciał wsiąść udział w fake, to potrzeba mi kilku Magów Ognia, i nowicjuszy. EDIT2: Literówka się znalazła w tytule.
![]() ![]() Notka My Music List: 1. HappySad, 2. System of a Down, 3. Harlem, 4. Dżem, 5. Coma, 6. Kombajn do zbierania kur po wiosce. 7. Farben Lehre Only rock/hard rock Ostatnio edytowany przez mana'potion - 07-06-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Dom :)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie 10/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() @Manas (moge tak pisać?? xD)
Magów ognia z G1/G2 ? @Edit: Sorki za spam ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
G2. Co do outu Jory to chciałem mu zrobić krótki rękaw ale nie wyszedł i nie miałem już czasu robić drugiego.
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie dawaj już nic z Gothica, bo to będzie takie... hmm naciągane
![]() Ostatnio edytowany przez MrEasy - 08-06-2008 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() Omg a bedzie walczyl z Orkami w Gorniczej Dolnie???? albo zostanie lowca smokow? albo lepiej najemnikiem! Jora czy ten ziomek co go o cos prosi to nie ten co zakosil Jorze hajs? 5/10 za checi -.- nick daj "Ja"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Jake Corki
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() fake dobre tylko "zagothicowacone 2"
![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() -Orty
-Za mocno przyciemnione +Nawet niezła sklejka Jak narazie 7/10
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2008
|
![]() bardzo fajne chociaż fabuła na razie jakaś taka nijaka.
ale za to ładnie wszystko posklejane 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() A ja mam pytanie jak zrobić coś takiego że ludzik na plecach ma miecz albo trzyma go w ręce?
@Topic Fake super ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Bardzo łatwo. Poprostu otwórz painta, wklej tam Outfit i broń. Zaznacz miecz i przesuń go na plecy człowieka. Jeśli chcesz zrobić żeby miał miecz w ręce to wymaż rękojeść miecza i doczep ją do ręki postaci.