|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam!. Mam 36lvl paladyn, FACC skille 64/37(wiem że słabe ale nie chce mi się skillować). Moje eq to Royal helmet, Dragon scale mail, Demon shield, blue legi i bohy. Mam 370k. Jak wykorzystać tą kasę żeby szybko wbić duży lvl. Potionów nakupiłem dużo i royal spearów. Co zrobić z resztą kasy? Kupować piercing bolty i walić z kuszy? Dał bym rade z time ringiem na GSach? Jeżeli nie to od którego lvl GS mnie nie dogoni?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo
Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
|
![]() Kup za tę kasę PACC i leć na piraty/bonebeast island/gs island/tomby/dragi itd... Na tym lvl pallem można wszędzie szybko expic.
@edit Hmm.. nie zauwazylem, ze masz taki slabe skile ;D Z takimi skilami to sobie możesz pobić cyce, guardy tak jak powiedział kolega niżej... Proponowałbym poskilowac do 75-80 i zrobić jak napsialem wyżej zobaczysz, ze będzie sie przyjemniej grało...
![]() 19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków. Ostatnio edytowany przez Kleczajek - 15-06-2008 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom mag.: 6
|
![]() Hmm.. ciezkie pytanie dobij najlepiej 70, i wtedy bys mogl kiedy walic up down, a tak to chyba pozostaje POH, guardy, Cyce, albo dragi ale watpie ze sam dasz rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Gram na neranie(non-pvp). Na serwerze gra bardzo dużo ludzi i zawsze są kolejki. Czy na takich expowiska pacc takie jak piraty nie będą pozajmowane przez h-lvle?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Z całą pewnością. (uroki noob-pvp)
![]() |
![]() |