|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() witam
Niewiedziałem w jakim dziale to dać wiec dałem to tutaj: Posiadam postać na tibi i zgubił mi sie rec key oraz zamówiłem przez tibie com pacc, czy jeśli za niego niezapłace i go nieotrzymam to czy moge np. grać normalnie i kupić sobie pacc przez allegro, bo tylko tak umiem ?? plz help @edit Dzieki tak pytam bo chce do mojego pallka wrucić a pacc zamówiłem z rok temu i dotąd niedostałem bana wiec może niedostane w takim razie wracam na pallka i thx za inf Ostatnio edytowany przez knight-bertol - 17-06-2008 o 16:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapthor
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 75+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() To iż nie posiadasz r-keya to ci nierobi gdyż nowego można zamówi za niecałe 25zł
Gdy PACC zostanie nie zaplacony twoje konto zostanie zbanowane do momentu zapłacenia za PACC'a
23:12 You advenced in chair fighting. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Przez rok nie dostałeś bana? Na Twoim miejscu przeczekał bym jeszcze z 7 lat, bo może im się przypomnieć jeszcze...
![]() |