|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Co się stanie, gdy ktoś nie wyloguje się w trakcie restartu serwera ?
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Tak zostanie wylogowany... <off-topic>A co do resta to miałem raz taką historię... Jest sobie normalnie restart serwa, i wywala mnie z tibi. Od razu próbuję wejść i... wchodzę do tibi w czasie restartu!!! W grze nie było potworów, mogłem tylko chodzić nic więcej... Wywaliło mnie po około minucie. Tak, to się naprawdę zdarzyło...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL
A co jeszcz mogłeś robic przez tą minutę ? Czy tylko stałeś i sam nie wierzyłeś że sie dostałes ? ( bez urazy )
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A czy wam przypadkiem nie chodzi o Save Server? -.-
Bo to są 2 całkiem różne rzeczy...
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Chyba o to im chodzi xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Ja osobiscie mialem jedno i to dziwne (wg. mnie) przezycie a mianowicie to raz swoim charem (tera juz deleted) postanowilem sprawdzic co sie stanie gdy zostane.
gdy minal czas nie kiknela mnie od razu tylko stalem przed depo jak zamurowany , a dokladnie to nie mialem nog ![]() ![]() ![]() to byly bledy serwerow ale niech cip-owie sie staraja bo niektorzy moga sie za to obrazic |
![]() |
![]() |