|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Filmik (48 min+) z cylopolis, mzoe nic nadzwyczajnego ale chyba da sie obejrzec.
Squad: - Coen Knight (ja ;]) - 25 lvl elite knight - Sejuxas - 47 lvl royal pally Swiat: Azura http://republika.pl/azuraheroes/cyc.rec _____________________________________ Comment plx |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Miastko
|
heh dobry filmik nie jest zly...
da sie obejrzec i ciekawie bije ten FE ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
Skull~ proponuje zamiesc nam filmiki twojej produkcji i zobaczymy kto tu jest noobem
albo podpisz sie i pochwal swoja genialna postacia i jeje skillami, takie pacwagi jak ty to nawej jesli cudem przekrocza wspaniala bariere 20 lev, to moga miec i 50 i na banshee nie pojda bo sraja w gacie, czekam na film z banshee w twoim wykonaniu!! jako taki doswiadczony gracz nie powiniennes miec z tym problemow, a skoro mowa o "noobach" to moze zademonstrujesz nam tutaj wiedze swoja wszechstronna i wyjasnisz co znaczy slowo noob?PS: zrobiles sobie nowe konto tylko po to zeby dodac jednego glupiego posta? nie mazs odwagi sie podpisac??
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 25-11-2004 o 18:00. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Filmik wpożo ale skile
Zacytuje wypowiedz"jak moja babcia"(bez obrazy mój 11knight ma skile 51/49 ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
qrwa zrobie filmik jak chcesz wiedziec to moj knight ma 10lvl i sklile 57/49
i ****// zrobie i wam szczeki opadna ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Venore
|
Skull ty sie juz lepiej nie odzywaj ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
~Skull
Ej ty taki madry jestes...Pokaz nam co potrafisz - SRANIE W BANiE
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
|
kto to jest n00bem ?? moze ktos woli expic niz trenic ?? (choc knight powinien trenic
) a jak bys nie zauwazyl to on ma jeszcze 46 sword wiec ma troche lepiej ![]() Coen nie przejmuj sie filmik jest suuper otkrywa fajne miejsce do expienia (o którym nie wiedzialem) ![]() ![]()
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Boze wez sie koles showaj bo cie sluchac niemozna. Kazdy ma takei skille jakie mu sie podobaja. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
ZIOMY NIE PINDOLCIE MI NOBO MNIE W****..... JAK COS TO JAK NAKRECE FILMIK TO DAM WAM ZNAK I WTEDY POGADAMY
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
No wiesz przez kilka dni mozna zrobić taką postać
(10knight skile ponad 50) |