|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Niemcy: Geje i lesbijki mogą adoptować dzieci
Izba wyższa niemieckiego parlamentu (Bundesrat) zaaprobowała ustawę umożliwiającą gejom i lesbijkom adoptowanie dzieci ich partnerów z poprzednich związków. Ustawę tę, zgłoszoną przez SPD i Zielonych, izba niższa - Bundestag przyjął na początku listopada. Ustawę poparły kraje związkowe, w których rządzą SPD, Zieloni oraz liberalna FDP. "Państwo ma obowiązek równego traktowania ludzi i nie ma czego szukać w ich sypialniach" - powiedziała minister sprawiedliwości Berlina, Karin Schubert (SPD). Bawaria zapowiedziała złożenie skargi do Federalnego Trybunału Konstytucyjnego. Edwin Huber, przedstawiciel tego landu, rządzonego przez chadecką CSU, ocenił ustawę jako naruszenie wartości zawartych w konstytucji, szczególnie zasady ochrony małżeństwa i rodziny. Nowe prawo stanowi dalszy krok w kierunku zrównania związków homoseksualnych z małżeństwami tradycyjnymi. Geje i lesbijki żyjący w związkach partnerskich od przyszłego roku otrzymają prawo do odmowy zeznań przeciwko partnerowi w śledztwie lub przed sądem. W razie rozwodu bardziej zamożny partner będzie płacił gorzej sytuowanemu alimenty. Geje i lesbijki dostaną także prawo do renty po zmarłym partnerze. Koalicja rządowa SPD/Zieloni przeforsowała trzy lata temu ustawę zezwalającą gejom i lesbijkom na zawieranie tzw. zarejestrowanych związków. Z tej możliwości skorzystało dotychczas ponad 5 tysięcy par. Informacja ta pochodzi z Onet.pl Uczcijmy to minutą ciszy ![]() Czy już nikt nie mysli o dobru dzieci?! Pytam się! Co się dzieje na tym świecie! To niedopuszczalne! Tym wręcz UNICEF powinien się zająć, czy jakaś inna organizacja! Jestem strasznie wkurzony ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 26-11-2004 o 21:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() uffff całe szczęście że się juz urodziłem ;-) Huh, jakbym miał trafić do takiej "rodziny" bym się chyba powiesił jakbym sie zorientował "co jest grane" ;-) Cóż, świat jest dziwny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Powiedzmy, ze masz dwie matki.I jakbys sie zwracal? Matko Jeden i Matko Dwa?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Dla mnie to jest chore... To jest sprzeciwianie się naturze... Niektórzy homo się tłumaczą tym, że u muszek owocówek występują pary homoseksualne... Ja przepraszam! A czym kierują się muszki owocówki w doborze partnera???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Ej, no comment... przeciez to nienormalne... boze... nie wiem po prostu co powiedziec... to jest tak chore ze az mnie zatkalo :| Jak tak mozna? Wspolczuje i to bardzo dzieciom adaoptowanym przez takie "pary"... Z dwojga zlego wolalbym juz chyba na ulicy mieszkac ^^ W szkole gdyby ktos sie dowiedzial o takim czyms to przesrane cale zycie przeciez... wyobrazcie sobie :( Wole juz nawet o tym nie myslec :\
Tekst z matką jeden i matką dwa byl niezly xD
![]() |
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
|
![]() @UP : Widac maja wysokie mniemanie o sobie, porownywac sie do owadow...No i nie maja argumentow widac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja niemam nic do homoseksualistów chociaż uważam że to nienormalne zboczenie!!
![]() Nie mam nic do nich poki nie afiszują się z tym. LUDZIE!!!! JA ZACZYNAM CZUĆ SIE JAK JAKIŚ ODMIENIEC BO JESTEM NORMALNEJ ORIENTACJI!!!!! A z tymi dziećmi to już przesada.... Świat wariuje!!!! Ludzie zróbcie coś z tym.. PLZ :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() To niech jedna osoba z tej pary zmieni sobie płeć -.-
A tak na serio to jest zeczywiście chore. LAJF IS BRUTAL! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja powiem tylko tyle, ze zaj.ebiscie wspolczuje tym dzieciom...
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Lesbijki mają łatwiej, bo nawet w jakiejś Rosji mogą mieć dziecko - jeśli tylko zgodzą się na jeden prawdziwy "raz". Ale to jest bez sensu, takie dzieci nie mają żadnego życia przed soba.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Nieobecny.
|
![]() chore
<blablablabla> |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Masakra, dobrze, że w polsce nie ma czegoś takiego, bo znając polską tolerancję te dzieci nie miałyby normalnego życia
![]() @down Smutne, ale prawdziwe :/ Ostatnio edytowany przez Zagan - 26-11-2004 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @up
Jakby sie reszta dzieciakow dowiedziala to byłby lincz... pewnie nie tylko by sie wyśmiewali ale pewnie znaleźli by sie tacy co by to dziecko pobili... A co tu jest dziecko winne. No i co my na to poradzimy ![]()
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 26-11-2004 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Niech sobie homoseksualiści żyją, ale bez ingerencji w życie ,,hetero". Z dziecka adoptowanego przez parę homo na 99% wyrośnie homoseksuualista, przeciez dziecko wzoruje się na rodzicach.
Teraz to pedały przegięły! ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Chore jest równeż to że homo mają coraz więcej praw i zaczynają coraz śmielej się ich domagać.
Pozwolenie adoptowania dzieci przez takie " PARY " jest tylko następstwem rosnącej akceptacji geji i lezbijek przez społeczeństwo. PORĄBANE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Wczoraj Niemcy a dzisiaj Polska??? To mnie właśnie martwi... Ostatnio edytowany przez xemmoe - 27-11-2004 o 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tibiaspy.com
|
![]() Niee...Ja akceptuje pedalow, bo co mam do nich? Chlopakowi podoba sie inny chlopak, niech bedzie. Moze mu sie nawet piesek podobac i z nim tentego, ja nic do tego nie mam.Gorzej byloby, gdybym ja sie takiemu panu podobal
![]() Dzisiaj Niemcy...jutro Polska? Nie wydaje mi sie. Tematy tabu i mala tolerancja "odmiennosci" to w Polsce norma. Jesli chory nie moze sam siebie zabic (nie pamietam jak to sie nazywalo....a pamietalem :|), a aborcje stare babcie zbluzgaly, to co dopiero pary homo....Juz sobie wyobrazam strajki itp...A nawet jesli by doszlo do wprowadzenia takiego czegus jak w Niemczech - wyobrazcie sobie, idzie sobie pedal ulica, babcia z druga babcia "patrz pani, to ten gej czy inny pomiot szatana idzie", jakis kibol "PEEEDAAL! ZABIC!", ktos podchwycibly ten tekst i homoseksualista musialby sie zmyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
|
![]() Hmm to ju Niemcy?
Byłem w Holandii i akurat traviliśmy na zlot tych kochających inaczej ![]() Masakra, chłopaki mieli z tyłu rozporki ai się obściskiwali aż mnie sie na bełty zbierało ![]() Ja też nie mam nic przeciwko temu, niech se robią co chcą ale oni napewno łatwego życia by niemieli. NAsi Polscy chłopcy by się nimi zajeli i by było tylko na ulicach słychać "JÓZEK BIJ TEGO PIE********* PEDAŁA" Tragedia... PS: Najkrótszy kawał o gejach? >>>TEN TEGO<<< ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kredi - 27-11-2004 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() kawał roku o padalach:
- Tato co to jest homoseksualista??? - pyta dziecko tatę - Idź do mamy ON Ci powie!!! - odpowiada ojciec oby w Polsce takiego czegoś nie było!!!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale bezsens! Jesli rodzi się dziecko to MUSI miec ojca i matke.Matka musi karmić dziecko piersią , a co bedzie gdy dziecko bedzie wychowywało jakiś 2 facetów? Pewnie dostanie sztuczne , a to juz nie to samo.NIe wspominajac juz o tym ze z tego dziecka wyrośnie pedał/lesbijka! Dobrze ze to w niemczech, niech Oni sobie to tolerują , ja na pewno nie będe.
![]() |