|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2004
![]() |
![]() na poczatek troche starych screenow
![]() tutaj screen zaraz po zrobieniu questa w zamku ab ![]() tutaj moje pierwsze 4 katy w tibi pokoik maly ale wlasny ![]() tutaj wyprubowywalem sumony na hardku ![]() ![]() pierwszy zsolowany gs ![]() ![]() ![]() pare advensow ![]() lvl up i zmiana plci :x ![]() no i upragniony 31 ![]() spotkanie pierwszego gm w zyciu :x nowy domek ![]() i kupione bohy ;D za ciezka prace niestety mlvl 42 nie udalo mi sie zlapac :X na koniec chcialbym przeprosic Moti Knight za moje glupie zachowanie :X temat bede uaktualnial o nowe screeny ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Fajne szkriny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no no
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luigi Druid
Profesja: Druid
Gildia: End of World
Świat: Harmonia
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() My się znamy ja jestem Hellia bardzo fajne SS i czekam na więcej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() fajne SSy, ale jakim cudem zmiana płci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2004
![]() |
![]() jak masz pacca to za 5 dni mniej mozesz zmienic plec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() SS fajne bo znudzily mi sie hunty itp itd. Widze ze lubia cie mino archery xD. Ale wiesz co troche bezsnsu zmieniac plec za 5 dni pacca :/ no bo przez te 5 dni tyle expa mozna zlapac ze hoho, ale to twoj pacc i rob z nim co chcesz
![]()