|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idź na dwarf soldiery do kopalni dwarfów, możesz też zabijać dwarf guardy, tylko uważaj, bo potrafią nieźle uderzyć.Możesz także zbierać lootbagi.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam@
Siedzenie na guardach wymaga `umiejętności` grania ; ] Jeśli umiesz grać, guard nawet Cię nie dotknie. topic@ Tak jak powiedział Sam, guardy, jeśli za ciężko, soldy, jeśli ma być taki zarobek to koniecznie lootbagi. Oprócz tego może jeszcze mintwalin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() MT. Sternum cyce - cyce, MT. Sternum undead cave - http://tibia.wikia.com/wiki/Mount_Sternum_Undead_Cave , DC - Smugglery, bandity, wild warriory, sporo kasy, jak jesteś dobry to -2 i bijesz assassiny + monki,PoH - mino + cyce i orce, Elvenbane - cały zamek oprócz wieży.
Jeszcze Minotaur tower podziemia, zajefajne lootbagi się robiło. No i Kazordoon, wcześniej wymieniony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Hmmm katedra tu może wchodzi w grę, sporo kasy idzie, w miare malo ludzi od momenty pojawienia się gs'a na drodze(jak znasz droge to nie spotkasz), -1 i jak jesteś good to -2(ale wątpie, za duzy waste(chyba))+Tarantule, Slimy(na slimach jest wprost świetny exp, ale loot marny xD) w katedrze w dziurach na lewo. Blisko jest ten (Outlaw Camp??) i można stamtąd wysłać parcela.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() może Ghostland - na ghulach i ds'y z dystansu
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Kurwa, są od tego przyklejony tematy!!!!! Tak trudno jest poszukac?!
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Ropczyce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: x/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Idź na raty i cave raty w podziemiach thais, weź też pick (kilof) bo tam jest taka dziura do odkopania a gdy ją odkopiesz to tam będą cave raty i dednięty szkielet z którego wyciągniesz battle axe a później ić to NPC Sam i sprzedaj to za 75 gp.
I już masz aż 75 gp. ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że pomogłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()