|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Przemyśl
|
Mam TibCAM wersje 7.3, i mam nowego klienta tibii. I jak chce odtworzyć stary filmik to wyskakuje błąd :|. Pewnie dlatego bo musze mieć starego klienta tibii żeby odtworzyć stare filmy .... ale skąd go wziąć ?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
o boże ... po prostu ścianij poprzednią wersje 7.3 !!!! i stamtad uruchamiaj filmy
o boshe co za bieda |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Hmm koleś jak byś dobrze doczytał to tam jest również zapytanie "ale skąd go wziąć ?" miałem na myśli starego klienta tibii :|... ale spoko I nie wiem co miałeś na myśli pisząc "...o boshe co za bieda" - może u Ciebie u mnie raczej nie :/ ... Pozdro!Ostatnio edytowany przez Hibill - 19-12-2004 o 19:01. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
Ostatnio edytowany przez 13*atk - 19-12-2004 o 19:21. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
Głupie pytania głupia odpowiedź...
nie da sie |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
|
Człowieku Ekhm..
Czy ty naprawde nei wiesz ksą scaignać Cleinta ? www.tibia.pl,www.tibia.com i inne co za glupie pytanie ! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
a ja mam pytanie wogule jak odtwarzac filmiki
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Tak to podaj mi dokładny link z www.tibia.com - powtarzam że chodzi mi o starego klienta czyli 7.3 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
|
@up
tibia.pl -> download -> stare wersje clienta @Kerloro tibia.pl -> wasze poradniki -> coś z tibi cam ![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
|
Na tibia.com, tibia.pl i tibia.org.pl(dawniej tibia.xx.pl) nie ma klienta 7.3, przynajmniej na dzień dzisiejszy.
Pozatym tibia.org.pl jest już jakiś czas nieczynna
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
|
tibia.pl -> download -> stare wersje clienta
Hmm ja to widziałem wcześniej ale tam jest ...: Wersja 7.26 Pobierz z Tibia.pl Wersja 7.21 Pobierz z Tibia.pl Wersja 7.2 Pobierz z Tibia.pl Czy Wersja 7.26 to 7.3 ?:| bo już sam nie wiem plx help ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
Cytuj:
Tak więc podam Ci linki1. Link ze strony Gildii Smoczy Jezdzcy 2. Link ze strony tibia.com 3. Nie chce mi sie dawać, ale te 2 linki są na www.smoczyjezdzcy.prv.pl. Jak będziesz chciał "nową" tibicam albo inne tego typu progsy to zobacz co jest na www.smoczyjezdzcy.prv.pl .... no i weź wogole schowaj sie ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Co Ty dziecko myślisz ze masz 12 lat i jestes ktoś ?:/ nie mam zamiaru sciągać z Twojej extra stronki bo pewnie w brut tam jest virów I chyba na to forum nie służy do reklamowania stron więc nie pisz swojej super stronki 20 razy :| I jeżeli chodzi o ten karitas to za młody jestes 12-sto latku ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
Offtopic:
@Hibill: A nie można było zrobić sobie kopii starej wersji kienta na kompie? Bo nie było trudne do przewidzenia to, że stare filmy na nowej wersji Tibii nie będą działać...Btw. a że Ty masz 17 lat to uważasz się za pana? ![]() Ontopic: Wystarczy znaleść jakąś gildiową stronkę, bo tam powinna jeszcze być Tibia 7.3, chyba że autor dba o swoją witrynę (oczywiście zakładając, że będzie tam download i klient Tibii ) Chyba możesz już sobie poszukać albo skorzystać z podanej/podanych.Z~
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
|
Heh wielkie dzięki
P.S. nie uważam się za pana ale nie lubie jak ktoś dużo młodszy ode mnie "pyskuje" ![]() |
|
|
|