|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Pcim Dolny
Stan: Niegrający
Imię: Vizawo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 280
Poziom mag.: 92
|
![]() Dziś se oglądałem Tibia.wiki i se zauważyłem że na edron chyba normalnie Cipy se dodali nowe expowisko. Normalnie se oglądałem plaguesmitha a tu nagle widzę że od 8.2 na edron respią się plaguesmithy i defilery. Może to chodzi o inkwizycje, a może nie. Jak ktoś coś z was wie na ten temat piszcie bo jak wiadomo hunty na defilerach które nic nie dropią jak i na plaguesmithach są bardzo emocjonujące.
Tu cytat z t.wiki: Plaguesmith Since update 8.2 they respawn in Edron with Defilers, but only few people know how to get there. Defiler Since update 8.2 they respawn with Plaguesmiths in Edron, but only few people knows how to get to this room. To tyle, dzięki za pomoc.
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Z tego co wiem w Inkwizycji to na pewno nie jest tajemnicą, w końcu 1 z seali ma pełno takich potworów. Jednakże wyraźnie napisali, że tylko nieliczni wiedzą, gdzie się znajdują. Możliwe, że dodali nowy resp, jednak nikt go nie odkrył jeszcze.
Moim zdaniem chodzi o Inkwizycję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta, przeciez na inq wchodzi sie tam za warlock questem : p tylko na inq sa z tego co wiem ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Te moby sa na inq, to zdanie, ze tylko kilku ludzi wie jak tam sie dostac to prawda, tylko ze slowo ludzie w tym zdaniu raczej nie oznacza gracze, a NPC, a tylko paru NPC wie jak tam sie dostac... To chyba na tyle.