|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Mam taką propozycje do modków...
Żeby dali uprawnienia użytkownikom do modyfikowania swoich i tylko swoich tematów tzn: usówanie postow które np nie są na temat itp.. Moim zdaniem przynajmniej miał by kontrolę nad swoimi ulubionymi tematami, a modki mialy by mniej roboty ![]() Ale to już od was zależy... pewnie mnie zaraz zbesztaja z blotem ![]() Chyba, że jest to zbyt trudne do wykonania ![]() Czekam na odpowiedź...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Taaaa....
Wyobraz sobie powstaje jakis debilny temat.... Zalorzmy ze autor dalej mysli iz jego temat jest wspanialy. Zaczelaby sie najprawdopodobniej klotnia. Oczywiscie madry autor tematu mieszal ludzi z blotem kasujac ich posty. Poza tym jesli sie zaklada temat lub pisze posta najpierw sie trzeba zastanowic czy to ma sens, jesli nie, trzeba poniesc konsekwencje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Eee... Wdlug mnie glupi pomysl. Nikt by sie nie bal, ze moze byc latwo zbanowany, albo cos... Zreszta Rankor dobrze powiedzial :/ Uzytkownicy musza respektowac modkow! Takto byloby wieleee bezuzytecznych tematow i jeszcze wiecej roboty :/ Strach sie bac
![]()