![]() |
#1 |
Guest
|
![]() <link do rara usuwam bo wywalą topic (hahaha)>
http://www.angelfire.com/al4/pk0r/pk...iedowiarki.rec 1.Pekowana byla wiara lvl 0-20 wiec nie mówcie mi "omg noob pek0r" 2.Mój aim na początku (pózniej tez niezadobry bo pvp master niemam) hmm tak sie smialem ze niemoglem wycelowac ;p 3.Na koncu filmu nie uhnalem sie z powodu mojej supah kool myszki ^^ 4.Fast forward dopóki niedojdziemy do mostu z goblinami 5.Niewiem czy zabilem polaka czy nie, nie obchodzi mnie to :O 6.Potem dostałem bana, nie ma tego na filmie ;p Enjoy! @Apdejt Plik .rec w tym poscie Dzieki ze chociaz niektórzy wiedza ze co ***** to niemusi byc keylogger... @Apdejt2 PO SCIAGNIECIU ZMIENCIE NAZWE NA KRÓTSZA NP. asdf.rec !!!! Ostatnio edytowany przez czarQ - 28-11-2004 o 11:14. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Gorzow Wlkp.
![]() ![]() |
![]() nastepny *** ***any ktory probuje wcisnac komus keylogera
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Stary, masz keyloggera co nie ? Ja na 100% nie sciagne tego gówna. Wątpie ze ktos sciągnie. Frajer z ciebie i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Eternity Leader
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: 72/53
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Następny keyloger... bana mu... Ściągne dopiero wtedy kiedy poprawisz na .rec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() jak chcecie to sciagnijcie
Ostatnio edytowany przez Silver_Wolfos - 27-11-2004 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Cała Tibia.pl ...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Co wy gadacie ludzie a skad wiecie ze to keyloger <lol> bo co jest zapisany w rar czy spakowany <lol> n00by z was sa
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2004
|
![]() Lol, czy ktoś ten link wogóle sprawdzał...?
Link jest źle zamieszczony lub cuś innego, nie ma tam żadnego keyloggera, bo tam nic nie ma... Zgadzam się z Tobą Czarku, że na Tibii.pl jak ktoś zobaczy ******, to już myśli, że to keylogger... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
![]() |
![]() cos mi sie zdaje ze na tibi pl jest jakas keyloggerofobia czy cos;P 3/4 osob kazdy link uznaje za keylogger... niedosc ze sie nieznaja to jeszcze najezdzaja na goscia az plakac sie chce
![]() Spawer, PUPISEM, Avalanche & Silver_Wolfos gz inteligencji.... ps. czarQ nie placz przez nich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Cytuj:
Widzać podstawówka się kłania -.- Ty się dowartościowywujesz, klnięciem na kogoś na forum?...*******nonc, jak to pięknie określiłeś, możesz sam siebie, w głowe chodz, itak wątpie czy pomoże...
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() http://www.angelfire.com/al4/pk0r/pk...iedowiarki.rec
Tutaj .rec jakby ktos niewidzial ![]() Chcialem jeszcze dodać ze szkoda mi tych co mi pojechali bez zadnych podstaw... Ostatnio edytowany przez czarQ - 27-11-2004 o 18:12. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() jesli jestescie tacy madzy to dlaczego sami teo nie sciagneliscie dopoki ziomeq qrwa nie poprawil linku
![]() ![]()
retired Ostatnio edytowany przez Spawer - 27-11-2004 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() zamknij dupe ***ana pieczarko na takich jak ty sie sra!
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Dobra przepraszam ale jak ja kiedys cos tu sciagnole FILMIK ... <nie od niego> to kur** mac loguje moj char stoi w depo z parcelem wlapie i najcenniejsze rzeczy w srodku parcela to czuje sie ehh zaklopotany jak widze RAR i dostaje nerwicy xD jesio raz sorki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() widac ze cie dziwko stary molestuje
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Bravo dla Spawer za pierwszego posta w tym temacie. Widać, że chłopak to niezły informatyk jest, skoro mówi takie żeczy, nawet nie sciagając tego domniemanego "keylogga". Stary dobrze ci radze wejdź od czasu do czasu na tibia.de (Spawer oczywiście)
|
![]() |
![]() |