|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 28-06-2008 o 08:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 28-06-2008 o 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() A Tutaj z Dotri Na Quest "Spike Sword"
![]() ![]() ![]() ¨*·.¸·†·¸.·*¨¨*·.¸·†·¸.·*¨¨* •º°”˜¨•º°”˜¨congratulation˜”°º•¨˜”°º• •º°”˜¨•º°”˜¨ ¨ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 28-06-2008 o 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Maly Hunting Na OFIE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ 11Magic Lvl ![]() Folda Hunt Z Dotri ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj pomagalem kumplom w Banshee Queen Quescie ![]() ![]() ![]() Draconia Quest z Dotri ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj lvl na insle of the Kings ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 29-06-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Niezłe zdjęcia, gz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Hmm musze nowe ss stawic widze
![]() ![]() 51 Shielding ![]() ![]() 73 Distance ![]() ![]() A tutaj na Molts se na ![]() ![]() ![]() ![]() No i otrabialem lvl i nagle Guardian shield ![]() ![]() Noi otrobiony lvl ![]() ![]() Noi 74 Distance ^^ ![]() No i 40lvl i co to znaczy ? ![]() Nagitane ,Orc Forteca and Had of the mad Quest ![]() No i Nagitana Quest ![]() ![]() Dzisaj byl wielki Dzen dlamnie bo zabilem mojego 1 gs ![]() ![]() Wibilem 40lvl i teras moge bez waste expic na Hg i lvl 41 juz wszedl ![]() ![]() Postanowilem na 1 expowisku na Hg expic i tutaj pokarze co musialem wibic ![]() ![]() Noi expilem na Hg 6h i skil mi wpadl 75 ![]() ![]() No i Lot na 6h Hg wiblem prawei 2lvl kurde 1% i bym mial 42lvl ale po 6godzin amunicia sie skojczyla ;/ ![]() ![]() Noi 42 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() No i dzisejszy lot z 1h na Dragon Lair Waste 15mf i 3 health potion ![]() 43lvl ![]() ![]() ![]() A tutaj Beho Plague ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj maly hunt na Draconi ![]() ![]() ![]() Of xD ![]() ![]() 44lvl ![]() ![]() I znouw eidno ss mojego uluionego Hg jak mnie 2 Elder Beholdery atakowaly ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Groril - 14-07-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum