|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Ideą pułapki jest to, że nie widać jej dopóty, dopóki w nią nie wpadniesz. Jeżeli przejście byłoby widoczne to nie byłaby to już pułapka.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() jak stoisz na tych schodach to o ile dobrze pamiętam musisz biec ile sil w nogach przed siebie. na koncu jest dziura o ile mnie pamięć nie myli. Jeżeli przetrwasz tą chwile z gsem to jestes uratowany. Ja na 30 lvl tam kiedyś wpadłem i uratowałem się. Nie miałem uhów i uciekłem na deep red hp. Exana pox i potem już jakoś powoli doszedłem do siebie. Powodzenia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Olgys Survia
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
|
![]() Jest... Wchodzisz do dziury, a schodzy są na dole zagrodzone prętami że już nie wrócisz... Trzeba przejść całą komnate z GS'em i wejść w drugą dziure wtedy wyjdziesz jakims tunelem z poison spiderami...
Ja raz tam wpadłem moim 17 knightem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Świat: Pacera
|
![]() A czy to prawda że na Ghostlandzie znajdują się 3 GS? możecie mi powiedzeć gdzie? Bo słyszałem że jeden jest osobno, a dwa inne osobniki razem próbują utrudnić zycie poszukiwaczom przygód i wrażeń?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie to nie prawda albo po czesci prawda.Na samym ghostlandzie jest tylko jeden GS ale mozna dojsc przez ghostland do Isle of kings (droga na banshee quest) i tam faktycznie sa jeszcze 2 gsy ale expiac na ghostlandzie masz 0 szanse ze tam sam dojdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Świat: Pacera
|
![]() Czy ktoś mi może powiedzieć jak dojść do dziury, właśnie tam, gdzie jest ten GS, bo jak dobrze patrzyłem na Tibian Earth, to na -1 poziomie jest 6 skeletonów 2 poison spidery i ghoul, a na powierzchni 3 bat, ale nie ma wejścia do tej skały, a w tej skale jest dziura!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Jak nie ma jak jest od tej strony gdzie te "bajoro" jest i slim się respi czyli od lewej strony poszukaj !
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 106
|
![]() wpadasz wchodząc za pająkami do groty (wyjście jest nakcu gorty zejscie w dol )
|
![]() |
![]() |