|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() A więc tak zaintygowała mnie jedna rzecz mianowicie Dwarfish Vampire Hunter jak wiadomo oferuje nam "Suprise" za dostarczenie mu tokenów które wylatuja z Vampirzych Lordów, wiem gdzie one sie respia lecz nie potrafie ich "zsummonowac" czy ktos moze wie jak przywolac je z trumny ?? Prosze o odpowiedz, spekulacje lub tez inne przydatne informacje dotyczace tego tematu.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sklasyfikowałbym potwory te jako bossy więc mniemam że ich resp jest losowy.
Właśnie na tym polega polowanie na bossy. Wyczucie albo szczęście. @ down Tak, na respie na edron też jest jedna trumna po środku. Ostatnio edytowany przez Ganci. - 06-07-2008 o 07:53. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Tak tylko zastanowiła mnie trumna przy respie na Nargor myslalem ze moze trzeba go jakos przywolac lecz nie mialem pomyslu jak
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Wydaje mi się, że możesz położyć 3 galic na ołtarze wokół grobu i nacisnąć use, powinien wyskoczyć The COunt czy jak on tam sie zwał
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum