|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() Mam problem. Jak tylko zdobędę stałe łącze i powstanie nowy serw po updacie to kupuje pacca i wbijam. Tylko gdzie expić.... Pomyślałem sobie, że gdzieś do 15-17 lvl bedę siedział w Venore, a potem rotki na Darashi do 30 lvl. Co o tym myslicie? Czy tylko expic, czy robic mlvl? Moj kumpel bedzie knightem, ja sorciem. Macie pomysly na wspolne hunty? Czekam na wasze odpowiedzi i prosze bez noobowskich odpowiedzi.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() mówisz, żeby odpowidzi nie były noobowskie, a sam masz noobowski problem.
Odpowiedzi na wszystkie twoje pytania sa w dziale "Poradniki"
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Najlepiej najpierw siedz w venore (swamp trolle i roty) i rob expa jak najlepszego (nawet do 20 ) i w międzyczasie rob mlvl (35 - 40).
Pozniej zalezy od was powyzej 25 lvl (obaj) mozecie sprobowac bic razem Dragona (tylko uhy robcie a nawet lepiej jakbyscie mieli jednego uh-makera) I chodzcie duzo na dwarfy (Guardy lepiej a pozniej (o wiele pozniej) na Geomancera). A i jeszcze możesz chodzic na amazonki, pozniej przeprowadz sie do thais albo do darashi. |
![]() |