|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Tworzę temat, w którym będę umieszczać SSy z mojej tibijskiej gry. Od razu mówię:
1. Większość ze zdjęć jest jeszcze w starej grafice. 2. Nie są ułożone chronologicznie. 3. Miłego oglądania! Zaczynamy: 1. Kocham tworzyć i psuć postacie do czego służy mi PoH. Pewnego razu spotkałem brzydkiego GSa który mnie zatruł. Nie udało mu się mnie ubić dzięki mojej witalności. ![]() 2. Dawno dawno temu zraniłem pewnego szkaradnego huntera. Niedawno przyszedł z kolesiem żeby się zemścić... O.o ![]() 3. Co za nuuuuda... postanowiłem się trochę zabawić i skoczyćna bungee. Niestety w ostatniej chwili zobaczyłem scorpiony tam na dole i zrezygnowałem z rozrywki. ![]() 4. Dalej nuda... postanowiłem rozwalić parę słabych stworków. Na początek nawinęły mi się nieznośne dragi. Zatańczyły mi przed nosem z pogardą: ![]() Wkurzyłem się i paroma ciosami zakończyłem ich żywot: ![]() loot? tylko nędzny dragon ham i razem 80gp... 5. Znudzony porozglądałem się za drzewkami. Ze zdziwieniem odkryłem, że za jednym z nich jest cała masa UH: ![]() 6. Postanowiłem, że odniosę łupy. Niestety trudno było przedrzeć się przez stada ludzi Bóg wie po co siedzących pod dp i blokujących drogę porządnym obywatelom jak ja. ![]() 7. Postanowiłem jeszcze więcej namieszać i porozwalałem po całym dp mnóstwo itemków. Wszyscy chcieli cokolwiek zdobyć. Chyba już wiem jak to było za czasów komuny... ![]() 8. Bezzwłocznie po tym udałem się na kolejną wyprawę żeby porozmawiać z kimś. Jako że nikogo na PoHu nie było, z samotności rozmawiałem nawet z potworkami na których miałem zamiar trenować. ![]() 9. Podczas treningu wypróbowałem Internet Translator. Wykorzystałem go na stronie www.tibia.com. A oto wyniki: ![]() 10. Trening dalej ciążył, a ja dla odstresowania włączyłem sobie Baldurs Gate. Znalazłem tak ciekawy kamyczek: ![]() 11. GSowi się znudziło, więc zabrałem się za zerka. Jak widać, zapomniał zamiast halabardy wziąć hand axe i niestety mnie niechcący zabił... :/ ![]() 12. Zrespawnowałem się w Carlin. Znalazłem tam moich kolesi i pobawiliśmy się w policjantów i złodzieji: ![]() 13. Wraz z jednym z nich poszliśmy zwiedzać krainę Tibii. Niedaleko Venore wpadliśmy oboje do dziury: ![]() 14. Na koniec daję fotkę z Sekatorem - do tej pory (jak mi wiadomo) największym lvl na Ruberze. ![]() Dziękuję za attention i proszę o comments. I pamiętajcie: "Z drogi! Jedzie Noddy!".
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Fajne screny z pochu tylko powiedz ile razy padłeś robiąc te scerny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jedną postacią (Gwalte - już skasowaną) narobiłem (nie, nie, to nie żart! grałem nią 2 lata!) 98 deadów! No i kto mnie pobije?
![]() Uwaga! Piszę wszem i wobec, że ściąganie pełnej wersji Internet Translatora z netu jest przestępstwem, więc jeśli miałbym link, nie podałbym go. Poszukajcie np. w Media Markt, ostatnio były tam promocje (coś koło 5zł!). Piszę to po już 2 osoba prosi mnie o PW w tej sprawie.
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 27-11-2004 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() haha, usmialem sie przy tych ss, na kazdy masz inne eq i lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Screeny po prostu SUPER!!! To z BG TEZ! Jak koń sie usmialem przy piszczelach xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Fajne SSki. Też kiedyś na Harmonii przeszedłem sie knightem na 9 lvl na PoH
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() Fajne screeny!!! A tak wogóle...skad mozna sciagnac ten internet translator (napisz prywatna wiadomość)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. Ponownie trenuję z zerkiem (mam nadzieję że poprzednia historia się nie powtórzy). Co za nuuuda... Nie ma co. Zagram a Americas Army!
![]() 2. Naciskam Alt + Tab, a tutaj... NIE! A ja uznałem go za kolegę! ![]() 3. Wkurzony przełączyłem się na Eternię. Co?! Zalogowałem się koło GS. Duży hit, poison, następna postać ginie! ![]() 4. Nawet Eternia nie chce dać mi ani trochę dobrego humoru, więc wchodzę ponownie na Ruberę. Ech, Bubble znowu się rzuca... nie ma co - dam jej deada na ochłonięcie. ![]() 5. Jak to w moim życiu bywa, zarobiłem też parę deadów: ![]() 6. Kolejne zdjęcie. Można zaliczyć do deadów - wiadomo co się stało dalej. ![]() 7. Ech... wspaniały czar! Postraszę parę osób i wybieram się w kolejną podróż. ![]() 8. Miałem ochotę poczuć się jak drań. Smierdzący gnojek, co to pali, gwałci i rabuje. Na początek zlurowałem GS. ![]() 9. Kolejny dead z mojej sławnej 98'ki. ![]() 10. No nie... tak oto wyglądam jak nie wyniosę śmieci na proźbę rodziców... :/ Od razu w moją stronę leci wałek, patelnia czy jakaś inna broń. ![]() 11. Fajna furtka. Czasem przydałaby się mi taka na drzwi od mojego pokoju: ![]() 12. Z kolesiami wybrałem się znów na PoH. Oni też nie mieli UHów... ![]() 13. 1 dzień Maja 2004 roku. Wstąpienie Polski do Unii Europejskiej. Trzeba było to jakoś uczcić: ![]() 14. Po operowych śpiewach przyszła pora na party. Trochę niedobrze mi się zrobiło po lazanii Tadka. Nie zdążyłem do toalety i wyniki defekacji rozprysły się w okręgu 14 metrów. Do tej pory wszyscy w Carlin mówią do mnie "kałboj". U góry ciała 2 alergików i 1 gość uciekający przed smogiem. ![]() To było ostatnie zdjęcie z mojej serii. ![]() See ya in Tibia!
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 27-11-2004 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakoś odkryłem kolejne SS (kiedyś uznawałem je za najlepsze, jak wam się spodoba - zobaczymy). Aha, mam prośbę. W każdym komentarzu opisujcie, która porcja najbardziej przypadłą wam do gustu.
1. A mówiłem, żeby nie palił po grochówce! ![]() 2. Ha! Co za cienias! Aż 4 uh na GS! Buuuu...! ![]() 3. Poczułem nową wenę i chciałem pobyć BLOKEREM. Niestety stchórzyłem i kolega nie mógł wejść do templa bo dostałem z jego GFB. Ledwo przeżył. ![]() 4. Postanowiłem, że poszukam nowych potworków. Na początek War Wolf. Niestety pogłaskałem go pod włos i się rozzłościł. :/ ![]() 5. Hmm. Gdzie były moje UHy? ![]() 6. Pamiętacie historię z 10hp i poisonem? To jej zakończenie! ![]() 7. Eeeee... znowu nudny dead. ![]() 8. Jako katolik nawracałem pogan na swoją wiarę. Jeden tak się przejął, że poświęcił ciało mojego poległego kolegi. ![]() 9. LOL? ![]() 10. Piękny pulpit, nieprawdaż? ![]() ![]() 11. Jacyś zboczeńcy złapali mnie w kopalni! ![]() 12. Broniłem się ale nie ulegli i zagwałcili mnie na śmierć. ![]() 13. Kolejny nudny dead... ![]() 14. Znudzilo nam się dedowanie więc założyliśmy zespół Nirvana (do tej pory mam hotkeye w formie tekstu Smells Like Tibia Spirit). ![]() 15. Dwóch na jednego do banda siwego! ![]() 16. Prawie padłem na tym huncie, ale jakoś przeżyłem. To chyba mój max hit. ![]() 17. O nie! Historia z zerkiem się powtarza! Pomyśleć że kiedyś byliśmy bf'ami... ![]() ![]() 18. Niestety to koniec moich SSów. Możliwe że zrobię więcej i umieszczę tutaj. Użyję tam Tibii GG by ułatwić wam oglądanie (me evul plx, ale czego nie robi się dla ekhm... "fanów"). A póki co - zdrówko! ![]() See ya in Tibia!
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 27-11-2004 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Zaje.....zaje
Zajefajne Ss :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Haha, dawno się tak nie uśmiałem. Najlepsze z America Army + trening z zerkiem.
![]() ... more, more, more plx ![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Screeny są spok nawet więcej niż spoko
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re Sir Prymas: Oznacza to, że masz za dużo obrazków na raz. Kliknij prawym przyciskiem myszy na któryś z krzyżyków z 3 porcji i wybierz "wczytaj obraz" lub "pokaż obraz" (zależy od przeglądarki) i to zdjęcie się otworzy.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Huh... te sski nawet fajne tylko te dedy to sie nudne zaczynaja robic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uwierz mi - w mojej grze w Tibię deady to powszechność. Moi koledzy też są tego świadomi np. czasem pytają "dednąłeś wczoraj?"
![]() @Re Slajt (down): Cytuj:
![]() A z tym blokerem było naciągnięte. Zwróc uwagę np. na zdjęcia z 2 dragami. Na każdej jest inna postać. ![]() Wszystkie zdjęcia z tematu są tak zmontowane - żeby miały sens i były śmieszne/tragiczne/żenujące.
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 28-11-2004 o 08:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
Np. ja tak pytam. Huh, jak można zauważyć jestem na kilku screenach... Mikulec - to ten biało-niebieski - ITS ME PLZ Czekaliśmy w tym 2-osobowym pomieszczeniu 10 minut aż nam krzyżyk zejdzie ... heh Potem wybraliśmy się na poh ... Nawet nie wiecie jakie tematy się omawia siedząc w templu i czekając aż ktoś odluruje zerka albo gsa ... Cytuj:
Teraz Mikulec ma nowego ownera ... Szkoda mi go było oddawać ![]() Sentyment do tych przeżyć ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps: Ta zabawa w policjantów i złodziei była zarąbiasta, jeszcze nigdy się tak nie ubawiłem ... Tenatoorat - pamiętasz jak się zabarykadowaliśmy w kuchni ? ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pora na 4, prawdopodobnie ostatnią porcję moich SSów (taak, już możecie się cieszyć).
1. Moja 1 ofiara lurowania: ![]() 2. A tu ja jako ofiara swojego lurowania (prawie padłem): ![]() 3. Dalej bawiłem się na PoHu. Spotkałem moje nadgorliwe ciotki z Ciechocinka. Pół mapy przeleciałem żeby uciec od pieszczot ale na końcu padłem. :/ ![]() 4. To miejsce zamieszczam ku czci mojego kolegi, który ma awarię kompa (niech spoczywa w pokoju ![]() ![]() 5. Tym prawie razem złapali mnie nauczyciele. Na szczęście uciekłem. ![]() 6. Pamiątkowe zdjęcie z panem Riderem: ![]() 7. I na koniec chyba największe zamieszanie jakie kiedykolwiek widziałem na PoHu (z wyjątkiem sytuacji, gdy ok. 15 osób łaziło wokół templa i ktoś zlurował 2 gs i przy okazji padł. Większość ludu nie zdążyła dojść do templa i zginęli, a ich ciała zgniły przez zbyt długie leżenie). ![]() Wybaczcie ubogość porcji, ale skończyły mi się stare zdjęcia z Tibii. Co tu gadać... See ya in Tibia!
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() hahahahhahaale się uśmiałem!!! gościu, rządzisz!!!!!!!!1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dodaję kolejną porcyjkę SSów (na razie 4, niedługo dodam parę więcej poprzez edycję posta):
1. Kontynuuję przygody na PoHu. Spróbowałem swoich sił z paroma potworkami: ![]() 2. Znudziły mi się raty i przerzuciłem się na coś słabszego: ![]() 3. Zaatakowałem swojego 1 DSa (dałem mu hita za 3hp!). Loot? Mindstone (niestety byłem zbyt powolny i bałem się tych h-lvl co tam łaziły). ![]() 4. Całkiem efektowny screen. GFB rzuca Ewiczek, 68 lvl sorc. Fajnie wyglądało jak blokował te 3 cyce przez moment. ![]() Do zobaczenia wkrótce i commentz plx. ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Białystok/Venore :P
![]() |
![]() Ten translator jest najlepszy trzeba go kupic
![]() ![]()