|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Powinien powstać nowy dział . Mianowice Czarna Lista na ktorej znajdowaly by sie dzialy taki jak : Lurerzy , Thiefy, Fucking BR itp.
Co o tym sadzicie ??
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Takie cos jest... ale tylko do Secury...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Nawet niezły pomysl. Ale warunkiem musiało by być podanie screenów jako dowodu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Weźcie się odpieprzcie od tych BR.
Ja uważam, że powinien być dział Fucking PL (NIE chodzi mi tu o pewnego użytkownika forum ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 30-11-2004 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jedno mnie dziwi, co maja lulerzy, thiefy do "Fucking BR" ??
Nie wiem jak was ale mnie tylko POLACY okradają :-/ (nie życze) a co do lurowania nie bede się wypowiadał bo to moje HOBBY <hahaha> BeWare ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Dobry pomysł
![]() ehh.. tu nie chodzi o "fucking BR/PL" tylko o thifów,lurerów itp. a czy to jest PL czy BR to nie powinno mieć znaczenia ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() informacja dla nowszych użyszkodników forum, kiedyś istniał specjalnie do tego dział PK ... jak widać już nie funkcjonuje i bynajmniej nie zniknął bez powodu ...
@RE: Raul, no ja myśle ![]() @RE: fuck BR .... choć normalnie nie mam nic do BR to mnie dzisiaj jeden wkurzył, wwalił mi się na respa do kopalni i ni w ząb nie rozumiał ang ... nawet leave ... |
![]() |
![]() |