|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Jest dostępny nowy sumon "Blazing fire elemental" Ma dużo hp, duże hity, zabiera tyle many co zwykły fe. Można dzięki niemu efektywnie expić na potworach czułych na ogień, lecz także jako wyśmienita broń do pk... ![]() http://tibia.wikia.com/wiki/Blazing_Fire_Elemental |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Lol Spoko Ale Bron Na Pk Wypas
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() o0
sprobuje zsummonowac, zaraz dam edit, czy serio ![]() edit: srry, ze nie sprawdzilem, ale nie moglem sie lognac :< edit2: da sie, zaraz dam screena edit3: ![]() Ostatnio edytowany przez Zamne - 08-07-2008 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() i co mozesz go sumonnac?? UP*?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Słodka tajemnica
Profesja: Paladin
Gildia: ____________
Świat: _____________
Poziom: 90+
Skille: 91/70
Poziom mag.: 18
|
![]() O dzizas !!!!!!!!
Sorc miażdży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! down:Wedlug pewnych danych : hity po 100 plus hells core 150+
Moje Hotkeye: ![]() Ostatnio edytowany przez Ferno - 07-07-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() O sile tych potworków wiem niewiele, ale to że można je przywołać jest pewne. Myślałem do teraz, że to fe któremu po coś zmienili nazwę.
@down Tesz prafta. Ostatnio edytowany przez Argen - 07-07-2008 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() Melee (0-100), Hell's Core(110-150), Fire Explosion (65-200)
Pół godziny na tombie i maxymalnie Blazing uderzył ~65 w scaraba, hell's core się zgadza, a fire explosion tak wachało sie między 90-130. Nawet potężne cacko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() A jaki def ma te cacko i czy można zconvincować go? Bo jak można no to niezłe działko dla mojego pallka będzie ;p
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() poniewaz Blazing Fire Elemental respi sie tylko na elemental spheres quest w roomie dla sorca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Szczecin
Świat: Inferna
|
![]() @up
przecież może mu kumpel sorc/drut zsummonować, a wtedy ( o ile nie gra na npvp) - "sconvicować" go
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2008
Imię: Ogfamonpeus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Apocalypse Riders
Świat: Celesta
Poziom: 86
Skille: 81/77
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
i po co piszesz bzdurne posty ? myslisz ze ktos na tym forum jest na tyle glupi ze wejdze w ten twoj link z keyloggerem w podpisie (jesli to nie key to przepraszam lecz jak jest na serwisie "tnij" to mam rozne poglady ...) @topic to teraz sorc/druid beda niepokonani na PVP ... chyba ze Cipy usuna je z gry ... bo skoro sie summonuje je za tyle many co Fe a sa pare razy silniejsze to poprostu taki knight nie ma szans w zwarciu z nimi (no chyba ze kilka lvli wyzszy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Ale te hity co wymieniliscie to humany czy w moby??
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Up pewnie w moby cipsoft aż tak nie upadł na mózg, żeby byle summon bił po 150 w ludzi...
Tak gram na pvp i co ktoś próbował convincować go? Chyba sam zara lookne czy ktoś znajomych sorców/druidów jest online i sprawdze... |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Żory
Imię: Marys Nocry
Profesja: Knight
Gildia: Fristajlo Squad
Świat: Unitera
Poziom: 45
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Spróbujcie ktoś jeszcze zsummonowac Slick Water Elementala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
edit: te 'Hells core' tak naprawde ma zasieg gfb(czyscilem innym blisterem komnate tronowa na goze w mintw, to taki zasieg to miało, ale moze to przez plamy na slocu nie zauwazylem) Ostatnio edytowany przez Zamne - 08-07-2008 o 22:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ja noob charem 20 knightem na valori widzialem w thais pkera 30+ msa z tymi oto 2 Blazing Fire Elementalami noi dlugo sobie nie po ogladalem bo spadlem w 2 sekundy :d
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
Lokacja: Wa-wa
Imię: Jingoo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 51
Skille: xx/22
Poziom mag.: 43
|
![]() Słowo honoru że dzisiaj biłem z 70 rp i wszedł mi hiciak za 150~~ chyba z Explo + 2 x hit za 100~~ z Hell's Core...
2 Takie summony i w parę sekund pokonasz nawet 70 sorca na 30-40 lvlu ;]
°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•° 23:13 Dustyer [69]: You lose 113 hitpoints due to an attack by Jingoo. 13:59 Cropcio [152]: 13:58 You lose 123 hitpoints due to an attack by Jingoo. Więc uważaj z kim zaczynasz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Da się da się, a dwoma to porządne kombo wchodzi tylko są trochę za wolne żeby gonić ludzi z nimi, taki 30-40 poziom może szybko i łatwo uciec
![]() |
![]() |
![]() |