|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Gildia Assasins Rekrutuje
Gildia poszukuje 4 Vice-Leaderów (The Eldest) WSZYSCY są przyjmowani do gildi. Warunki dołączenia: -w pewnym stopniu zachowanie klimatu fantasy, -bycie przynajmniej 1h na guild chat, -bez noobienia ![]() -wsparcie innych czlonkow gildi, -płacenie daniny miesięcznej (1000-1500gp). Danina jest na guild halla, nie na widzimisie Leadera! Assasins ma na celu zrzeszenie graczy na świecie Refugia przywrócenie w choć małym stopniu "dawnego klimatu". W gildi pomagamy wszyscy sobie nawzajem. Chodzimy na hunty i questy. Uwaga! GILDIA NIE TOLERUJE NOOBÓW, ZŁODZIEJI i innego badziewia. Zainteresowani pisac a) Na priv w tibi do Sir Mhex. b) Napisać swoje zgloszenie na PW w tibia.pl ;] c) W odpowiedzi na temat. d) Na gg (8807047). Zgłoszenie wyglądać ma tak: a) Nick b) Level c) Profesja d) Czas spędzany w tibi (około) e) Dane kontaktowe (Mail, G-G, MSN) PS. Strona gildi w budowie Pozdro Gern Ostatnio edytowany przez Gern - 30-11-2007 o 12:03. Powód: Poprawki Stylistyczne |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ~Refresh~Odświeżam~
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nick : Lordd Grucha
Świat : Refugia Vocation : Knight Wyglad : Dziewczyny ( Ale jestem chlopakiem tylko ze jak robilem postac to mi sie pomylilo ) MLvL : 5 LvL : 59 (Kilka % do 60) Premmium Account : Byl ale Tydz temu sie skonczyl planuje znowu kupic Mam postaac na pol z Qmplem ale to moja postac lecz gramy na zmiane Nie jestem zadnym "NooB" and "OmGf" zwanymi przez graczy jestem zwyklym graczem. Gram czesto. Nr GG 5913154. Chetnie Zostal bym Vickiem ![]() Teraz O Mnie. Mam 17 Lat mam na imie Kuba mieszkam w Gorzowie. Interesuje sie pilka reczna i sportem. czekam na odpowiedzi waszych Gild. Jak cos pisac w Grze do Lordd Grucha w sposob "siema" "elo" "yo" czy jak wy piszecie i ze "jestem w sprawie gildi" PzDrO Lordd Grucha |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Nick: Cidios
Level: 30 (i ciągle rośnie) Profesja: Druid Czas spędzana w tibi: ok. 5 godz. GG: 3286429 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nick : Kerdeo
Świat : Refugia Vocation : Pall LvL : 17 skills: 70/57 Free Accont: GG:10342039 |
![]() |
![]() |