|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake opowiada o grupie łowcach smoków... lol
![]() Spis treści: Prolog - Pod postem. Część 1 - Strona 1 Część 2 - Strona 2 Część 3 - Strona 2 Część 4 - Strona 3 Część 5 - Strona 4 Część 6 - Strona 5 Część 7 - Strona 6 Część 8 - Strona 9 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Ostatnio edytowany przez Colak - 07-10-2007 o 15:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrób kolejną część...ale zapowiada się na 7/10
No może trochę więcej opisu mogłeś zrobić, a i jak robisz te numerki to zrób tibijskie(możesz je np.pokolorować, dla odróżnienia) bo te trudno odczytać ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Skawina
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Masowy Zbieracz Kamieni
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 71/60
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Bardzo fajne czekam na nastepne
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() To co wyżej tylko dałeś starą trawę i wodę zapamietaj że trzeba tą nową z 7.92 (Bo cię zabiją xD ) 7/10
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Rubbin Hud
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: BIG
|
![]() Mi się podoba xd
8/10
20:53 Prath Boff [158]: WE ARE COOL 20:53 Prath Boff [158]: WE ARE NAZGUL |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ehhh przeciętne
-cyferki robione przy napisach(poprawione ^.^) -Niby sie pali ale nie ma nigdzie spalonego =p -Ten out Sulivana jakąś dziwną kreskę ma koło głowy -Raphael siedzi z tarcza w ręku przy stole?!Czy on z nią śpi również? -Pierw orkowie biją się z krasnoludami potem w spokoju siedzą w knajpie -Gdzie krew na polu bitwy? -Czy ta dziura (pub) nie zapali się od pochodni? I najlepsze "W mieście na wschód stad leży miasto" Fabularnie to zero nic nie wiadomo jest sobie ludek budzi się patrzy ork bez zastanowienia go bije oczywiście ork przegrywa spotyka tych którzy walczyli z orkami a wszystko na około się pali (nie wydaje mi się że od naparzanki na miecze i młoty może zapłonąć las )Potem ten osobnik dowiaduje się że w mieście jest smok i postanawia go zabić. Dlaczego?
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mmm, a nie widzisz że te krasnoludy są inne niż na polu bitwy?
Nie nie zapalił sie jak widać... ciekawe ile grodów drewnianych się spaliło od pochodni? Jaką kreske? Tą zieloną? To kawałek płaszcza -.- I może jeszcze orkowie mieli pochodnie? To nie jest rl tibia :x Ostatnio edytowany przez Colak - 21-06-2007 o 15:16. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Łamie regulamin. Reported!1111
BR? Esta falsificacao e demasiado feia para mim. Graficznie razi ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Białstok
Imię: Hassan Muhammed
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() Jakaś lipa tam leją sie orki z dwarfami a w pubie siedzią bez żadnych bujek. Jakas ostra lipa...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 2, dochodzi jeden łowca, Aegnor z psem
![]() W next lokacji będzie już nowa trawa i woda... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Ostatnio edytowany przez Colak - 22-06-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwa razy napisałeś: " Nazywam się Aegnor(...)" a tak po za tym nie widzę błędów...Ocena nadal 8/10 - wzrośnie jak będzie jakaś walka ;]
uuu...Szkoda że wcześniej nie zobaczyłem rekrutacji, bo teraz zamknięta :/ @down: Ok ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-06-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ooops 2 razy bo tam miał być text Raphaela i zapomniałem skopiowac i sie przypadkowo wkleił xD
[EDIT] Już naprawiłem ![]() Ostatnio edytowany przez Colak - 22-06-2007 o 16:57. |
![]() |