|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2008
Lokacja: Gniezno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lella Ocel
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 12
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() elo. poszukuje osob do guildii 12+. potrzebuje rowniez 2 osoby z pacc na vice leader.
zgloszenia piisac tak: nick: profesja: lvl: skille: mlvl: miasto: ulubione expowisko: SWIAT: ALDORA LUB ANTICA! Ostatnio edytowany przez januszcs6 - 11-07-2008 o 16:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ello byl bym zainteresowany dwoma postaciami
![]() Pierwsza postac: (na niej najwiecej przebywam) Nick: Hit Man Nirox Profesja: Palladyn lvl: 14, prawie 15 mam kilkanascie % Skille: jezeli chodzi o palla Distans: 43 Shield: 27 Mlvl: 43<skromny>xD Miasto: thais i expowisko to cyklopy na polodniu i carrior wormy na wschodzie thais ;] 2 postac: (juz mniej na nia wchodze ![]() Nick: Hit Man Balrog Profesja: Sorcerer lvl: 19, mialem 20 ale dedlem i od tamtej pory nie wchodze czesto na ta postac;P Skille: d distans:16 shield:20 Mlvl: 14 Miasto: oczywiscie thais i expowisko tak jak w poprzedniej postaci, czasami ide do Venore do obozu Amazon aaa.. i nie mam pacc'a Prosilbym o szybka odpowiedz;] a i pytanie jaki to swiat bo ja mam 2 postacie na valoria? Ostatnio edytowany przez Revan16 - 11-07-2008 o 13:01. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2008
Lokacja: Gniezno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lella Ocel
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 12
Poziom mag.: 5