|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No i stało się! Po ponad miesięcznej przerwie prezentuje wam mój nowy fake!
Akcja dzieje się jakieś 100 lat po dzisiejszych wydarzeniach, ogólnie nie wiele się zmienia, jest parę nowych technologii, odkryć które zmieniły cały świat i potężne grupy przestępcze terroryzujących mieszkańców i prowadzących między sobą wojny. A wszystko dzieje się na Sycylii tutaj schronienie znaleźli ci najgorsi, najbardziej zepsuci, najbardziej cwani, najniebezpieczniejsi, gangsterzy, złodzieje, przemytnicy, dilerzy, mafiozi, mordercy, skorumpowani urzędnicy, policjanci, gwałciciele i nasz bohater. Oto fake „Gangsta” gdzie każda chwila może być twoją ostatnią, nie ważne kim jesteś, nie ważne co robisz, bo nasze motto brzmi „Śmierć, bezprawie i brudne pieniądze” tu każdy z nas jest jak Ikar, w każdej chwili może spaść na dno. Logo: ![]() Spis treści: Odc. 1. (tutaj) Odc. 2. (strona 4) link Odc. 3,1. (strona 7) link Nowy! --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() --- ![]() WYbaczcie wulgaryzm^^ Jeśli będzie wam przyszkadzać w następnym odcinku dam cenzure ![]() Birę 100% odpowiedzialności za orty.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 12-02-2007 o 12:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() fajne, ale z oceną sie powstrzymam. czekam na więcej
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() To jest... ZAJEBISTE!!!!
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Nareszcie... Jakiś dobry fake... Drakonie postarałeś się, gratuluję, bo ja jak na razie nie mam zarzutów...
Edit: Wulgaryzmy są spoko, pasują do klimatu fake'a... Ostatnio edytowany przez Max121 - 25-01-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no nieźle ;] A zgadnijcie kto mu pomógł robic samochód co ?? Ja mausdhuashdusa Xd A co do reszty to niemam zarzutów (Ale czemu ten "Nieznajomy" ma na końcu : ?? Niewszędzie)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() W dzisiejszych czasach sa co 2 slowa "kurwa". ;p
A tak do fake'u to ladny. 8/10
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Max
To dobrze ![]() ![]() Może sie Nekromanta i reszta ekipy nie obrażą... @Sezu No masz! Że dopiero teraz zauważyłem xD @Veruis hmmm... Faktycznie, nadużywam tego słowa ![]() @down Ho ho! To już nie twierdzisz że nie ma lepszego od Glavesa? ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 25-01-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No fajne, grafy twoje? I ten samochod taki smieszny xD Narazie 9/10
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Cze...
No więc, fake fajny, ale glavesowi nie dorównasz ;] +: Zapowiada się ciekawa fabuła Pare własnych grafik Wlasne outy, a nie z pomocy dla durnych fake'owców[bez obrazy oczywiście] -: Wulguraryzm... Nie cierpie tego, nawet jak pasuję do klimatu fake'a. Orty Więcej się nie dopatrzyłem.. Daję ci.. 8\10. Taka ocena wystarczy jak na prolog ![]() Pozdro, Szymo~
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 8.9999/10 dawaj next party bo chyba co cos zaczelo wychodzic(bez obrazy)XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Drakosiu xD Nareszcie odzyskałem wzrok po tej fali nędznych fake'ów xD Ten fake jest spoczko... Ta akcja (jest tu jakas?), ci gangsterzy (psiepiekni?), te samochodziki
![]() ![]() ![]() @Max Widzę, że wzięło ciebie na komcenie fake'ów xD To i może mój skomcisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Dobra czas się po odzywać na tym forum...
Zacznę od wykonania: Chodnik, ulica i latarnia podobają mi się, jednak ściany budynków są trefne, takie bez życia ![]() ![]() Fabuła: Ciekawa, oryginalna, ale jeśli chodzi o dialogi to widze, że lipa z tym u ciebie. Hahaha, to mają być dialogi brudnych chłoptasiów z ulicy? Niee, coś nie bardzo u ciebie z tym, przykład "Do jasnej cholery coś ty zrobił?"--> co to ma być, wypowiedź gangstera czy jakiegoś siusiumajtka, który zobaczył śmierć? albo "Super pokaa -trochę wieśniacki język - (sorka jeśli kogoś urażam, ale wyrażam swoje zdanie) co to jest" Pooglądaj trochę filmów o takiej tematyce, albo poczytaj na necie o gwarze ulicznej ![]() Ortografia: Błędy(żucił, kurde! I puki) i literówki(polacam, chciali, choplera), to wszystkie jakie wyłapałem. Btw. co do języka, to radze go jeszcze bardziej "zwulgaryzować" hehe, ja częściej klnę ![]()
Ostatnio edytowany przez Kolos89 - 25-01-2007 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
Po tych stu latach zapewne gwara uliczna zkulturalniała no i to nie jest Polska. Pamiętaj, że to my "słowianie" mamy tak urozmaicony język. Dlaczego gangsterzy, którzy patrolują teren nie mają wielkiego wygłodzonego czworonoga bez kagańca? :( No i na przedostatnim obrazku gangster idzie przed owym nieznajomym który mógłby mu w każdej chwili wbić nóż w plecy. Zawsze się "puszcza przodem" takich "jeńców". Łysy nawet fajnie wygląda :). @down Oj coś mi mówi, że w Białystoku niedługo zmniejszy się liczba trzynastolatków... ]:-> @Drakon Nie chodziło mi o tego dilera tylko na przedostatnim obrazku gangster i eks-kieszonkowiec odchodzą i to Nieznajomy idzie za Gangsterem i może mu w każdej chwili nóż wbić w plecy. Gangster n00b :). Ale to tylko szczegół.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 26-01-2007 o 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() @up
Znalazl sie Gangsta xD Oczywiscie zart ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Dialogi wprowadz takie:
"Cos ty kurwa, huju narobil?!" "Ja pierdole, zabili naszego dilera, drzwoncie kurwa do szefa. Trzeba go o tym kurwa powiadomic. A mowilem mu kurwa, zeby uwazal na siebie." Bij przeklenstwa jeden po drugim. @KalasantyX Ale mowia po polsku ;p, wiec chyba mozna urozmaicic fake przeklenstwami. Wtedy bedzie ten klimacik.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Wracają stare czasy
![]() ![]() Fake bardzo ładny chociaż u mnie też narzekali na wulgaryzymy. Pozdrawiam
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() No tak będzie sie z czego spowiadać w pierwsze piątki
![]() Czyli tak: Język - Więcej wulgaryzmów? No dobra może sie Nekros nie obrazi ![]() Ściany - Z tym będzie trudno bo zawsze miałem problemy z cieniowaniem większych powierzchni ^^ Podłoże tam gdzie Jack zginął - No to miał być taki żwir, a że nie chciało mi sie bawić to wziąłem z tibijskich spiritów... @Kalasantyx On mu nie wbił noża w plecy bo jest (a raczej był, bo już nie jest) kieszonkowcem i chciał mu tylko ukraść portfel z kasą. @kolos Wiesz, jak ja tak patrze po tych nieocieplonych blokach u mnie na osiedlu to one takie smętne są, właśnie na nich się wzorowałem. @Veruis Oż ty Los Desperados! No dobra będe się wzorował. @Terry Ehh te sentymenty, co? Też coś o tym wiem ![]() @down & 2xdown Ej przesadzacie... Krztałty specjalnie dałem takie dziwne żeby nie wyglądało jak dzisiaj
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 26-01-2007 o 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fujjjjjjjj samochody okropne feeee ... po tym co zobaczyliśmy w Fake Glaves'a trzeba sie wysilic 7/10
|
![]() |
![]() |