Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 15-07-2008, 20:33   #1
Myrthan
Użytkownik forum

Myrthan's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Gród Kraka

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vedil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: inshon
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 28
Poziom mag.: 65
Domyślny [World Trade][My Kyra yours Furora]

Witam tak jak w temacie, posiadamemon Armor (400k), Demon Helmet, vamp shields, crown helmety, 2x blue robe, blue legs, k legsy, 2x boh, jakieś 8x bp uh i różne runy, bp m wall, bp sd, icicle, jest tego bardzo dużo, ogrom ilość lota, ogrom ilość różnorakich kluczy i pierścieni (bardzo drogich), mms, 500 infernails bolts, arbelast, bp spirtow, ogolnie potionow jest masa, rożne bronie, tarcze, jakieś 6x rozg, 5x ssa, pelno life crystal, znaczna ilość run leczących, różnorakie ozdoby: You see a demon trophy. You see a stuffed dragon, You see a skeleton decoration, You see a mysterious voodoo skull. It is not time yet.You see a dragon lord trophy. You see a behemoth trophy. na sprzedaż jest także duża ilość róznych addonowych items, duża ilość amunicji i ogólnie tutaj jest wszystko ;D Żeby to wszystko opisać potrzeba naprawde dużo czasu, screenrów nie robiłem bo nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć wymieniłem tylko to co wydawało mi się najdroższe. Moje gg: 2876531 proszę pisać z pytaniami i ofertami.
Myrthan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania