|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co mi wiadomo to nie masz juz mozliwosci wchodzenia na tereny dla PACC. Wiem tez, ze zostaje Ci outfit pacca, ale jak zmienisz na cos inego, to juz nie masz. A z banami to nie wiem jak jest..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fallen Angel
|
![]() Nie masz pacca, nie masz promocji. Kiedy wykupisz go ponownie bedziesz mial spowrotem(a tak nawiasem mowiac dziekuj ze cie nie wysmialem, bo to zwykle robie gdy komus nie chce sie szukac)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Wybaczcie za lekki offtpoic, ale rozśmieszylo mnie wyrażenie "ban za brak pacca". Wyobraźcie sobie - podchodzi GM i mówi: "You Don't have pacc! Ban!!"
(wersja PL, dla nieznającyh angielskiego: nie ma, trzeba umieć angielski ![]()
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @up
a on na to "yes, oi !" @offtopic Qmpel mi gadał ostatnio, że jego kolega dostał bana za to, że oszukał z Paccem mianowicie w taki sposób: podobno sfałszował dane i zrzucił rachunek do zapłacenia na jakiegoś innego gościa, który nie miał o tym pojęcia i dostał......uwaga... 20 LAT BANA !! to znaczy, tego bana dostał ten gość co oszukał, nie ten co został oszukany of kors ![]() Czy to możliwe ?
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 02-12-2004 o 20:18. Powód: błąd stylistyczny :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |